Grå soffor från Sweef

Goda nyheter. På Sweef kan du få drömsoffan i exakt den härligt grå färg du går omkring och fantiserar om. Och skulle du tänka om så löser vi det med.

Designgglädje, valfrihet och hållbarhet

Vårt ständiga mål är att en möbel från oss ska uppfylla just dina inredningsdrömmar och vara en trogen följeslagare medan trenderna kommer och går. I kombination med den ambitionen strävar vi efter minimal miljöpåverkan i varje steg av vår tillverkning.

Resultatet av denna omsorg och hantverksskicklighet blir möbler som håller under många år. Och eftersom det är du som bestämt utseendet är chansen att du skulle vilja skiljas från din möbelkompis i förtid minimal.

Nog snackat om vår filosofi – låt oss förverkliga din grå möbeldröm!

Möbler omtyckta av alla!

Några av våra serier i grått

Hajen
Hajen

Bucketlist: Simma med hajar… Designa drömsoffan…
Denna modulsoffa med stark soff-personlighet är byggd med tryckavlastande lazy foam.

Björnen
Björnen

Gå i ide i Björnen bäddsoffa, eller lev ditt bästa vakna liv.

En stor bäddsoffa, med eller utan bred divan, som är enkel att hålla ren och superskön att slappa och sova i. Två djupa bäddsoffor i mjuk bredrandig manchester, snygg sammet, eller slitstarkt boucle-tyg.

Koalan
Koalan

En långhårig skönhet.

Klättra upp i Koalan och låt dig omfamnas av det mjukaste fluff du någonsin känt. Med en stoppning i kallskum får den en solid komfort som i kombination med det mjuka flufftyget med lång polyesterlugg blir oemotståndlig för timslångt soffhäng.

Flamingon
Flamingon

När form och komfort gifte sig - då fick vi Flamingon.

En stram soffa med mycket hjärta. Flamingo-familjen består av fåtölj, fotpall och nätta dunsoffor i 2-sits, 2,5-sits och 3-sits, som stoltserar på höga stålben.

Ekorren
Ekorren

Ekorrn satt i granen ...eller kanske i ditt vardagsrum?

En liten, smidig bäddsoffa med både utseende, komfort och funktion. Den här ursköna 2-sits soffan har en bredd på 176cm och går att pryda i både sammet, tålig polyester eller manchester.

Se alla serier
Se alla serier

Vårt möbelsortiment består av unika karaktärer som vi själva skulle vilja ha i våra vardagsrum. Vår passionerade inredningsgrupp arbetar intensivt med varje möbel för att säkerställa optimal komfort och kvalitet. Varje produkt har noggrant utvecklats för att förtjäna sin plats i sortimentet.

Proffset om grått

"Grå är en blandning mellan vitt och svart och skapar balans. Den skapar en rörelse i stillheten, men även en stillhet i rörelsen.Det är en bra färg när du vill vara neutral, men tänk på att den inte tillför inte lika mycket som de andra färgerna utan kan bli lite tråkigt och intetsägande efter ett tag."

- Sara Garanty

Läs mer om hur färger påverkar oss

Grå soffor i verkligheten

Mer inspiration

Grå soffor
Grå soffor