Modulsoffor

Visar 3 produkter
MammutenMammuten

Plats på scen för förvandlingskonstnären Mammuten, en lekfull modulsoffa som letar efter en vågad och levnadsglad partner att dela sin vardag med. Denna mångsidiga godsak kommer i flera intressanta delar som sätts ihop till en stor, djup och låg modulsoffa i sammet, linne eller skinn. Så vad önskas? En 3-sitssoffa, djup divansoffa, eller kanske stor hörnsoffa? Endast fantasin sätter gränserna!

HajenHajen


Bucketlist: Simma med hajar… Designa drömsoffan… Slå två flugor i en smäll genom att införskaffa Hajen, en modern modulsoffa i sammet, linne eller skinn med fastare sittkomfort. Denna starka soff-personlighet är byggd med tryckavlastande lazy foam som gör den mycket skönare att sitta i än vad det kan se ut. Kombinera modulerna fritt för en svängd 3-sitssoffa, en lång flersits i rak form, eller kanske nätt 2-sitssoffa. Möjligheterna är oändliga!

KamelenKamelen

När man kämpar sig genom livets ökenvandring är det inte helt fel att ha en trogen Kamel som väntar i vardagsrummet. Denna djuphäftade modulsoffa bjuder på ett förstklassigt hantverk där varje detalj är gjord för hand och 7 timmars arbetstid gått åt för att få perfekt tillskärning, limning, sömnad och tapetsering.

Din varukorg