Showroom & öppettider

Vi vill träffa dig och förverkliga dina inredningsdrömmar! Än så länge finns vårt fulla sortiment endast i Stockholm, i samma lokaler som hela Sweef-familjen huserar. Delvis för att vi inte kan slita oss från våra egna möbler, samt att det är kostnadseffektivt och smidigt. Men vi har även ett fåtal utställningar i våra "satellit-showroom" utanför Stockholm. Där finns ett urval av produkter och färgkartor att provsitta i, se och känna på.

Showroom | Stockholm

Det finns inget härligare för oss än att träffa nyfrälsta eller blivande Sweefare! Därför satte vi oss lokalt i Stockholm för bästa möjlighet att bjuda in er till oss. Kom och provslappa din drömmöbel, ställ dina hjärtefrågor, utmana oss med din planlösning, kläm på tyger och inspireras! (Psst! Hundar är varmt välkomna till oss)

VÅRT SHOWROOM FINNS PÅ
Drottninggatan 75, 111 60 Stockholm

VÅRA ÖPPETTIDER 
Måndag-fredag: 10-18 (ordinarie helgfria)
Lördag: 11-16 (ordinarie helgfria) (Psst! På lördagarna är vi endast säljare på plats och har många kunder som behöver hjälp. Har du mer kundtjänstrelaterade ärenden ber vi dig därför besöka oss på vardagar för att få bättre hjälp)Outlet | Stockholm

Den som väntar på något gott väntar ibland för länge. Skriver du under på det påståendet är vår outlet en plats för dig.
Här ger vi mängder av möbler som haft en karriär som utställningsexemplar, varit uppackade eller råkat ut för ett skönhetsfel en andra chans.
Vi tror inte på reor, men vi tror på ett kärleksfullt hem till varje möbel. Så här kan du hitta din alldeles egna möbelförälskelse till ett lägre pris och dessutom åka hem med den på direkten.

Läs mer här!

VÅRT OUTLET FINNS PÅ
Tunnelgatan 3, 111 37 Stockholm

VÅRA ÖPPETTIDER 
Måndag-fredag: 16-17 

Satellit showroom | Helsingborg

Vi har lyxen att bjuda hem er till en underbar familj i Helsingborg, där ett gäng av våra mest populära modeller står placerade i hemmamiljö, så som Valen XL soffa, Valen loveseat, Valen divanfåtölj, Mammuten modulsoffa (loveseat, 1-5-sits, hörn, fotpall), Svanen soffa, Björnen fotpall, Lejonet fåtölj & Flamingon 2-sits.
Enbart provsittning, ej personal, däremot finns familjen till hands för enklare frågor. 

ADRESS Sofierovägen 11, 254 33 Helsingborg
KONTAKT 076 840 00 00

ÖPPETTIDER
Lördagar: 13.00-15.00
Söndag: 13.00-15.00

Satellit showroom | Göteborg

Vill du provsitta goa Sweef-möbler i Göteborg? Inga problem ännadåva! Tack vare vår företagspartner Walborg Ventures kan göteborgare äntligen provsitta våra mest populära modeller i fin kontorsmiljö centralt på Drottninggatan 2. Här hittar du sofforna: Mammuten modulsoffa (loveseat, 1-sits, 1,5-sits), Valen (soffa 224, fotpall 95x70), Lejonet 2,5-sits svängd, Baggen medium, Björnen rak, Kamelen och Hajen konkav.
Enbart provsittning. Sweef-personal finns ej på plats. Obemannat showroom, entré access via portkod. Frågor? Kontakta Sweefs kundtjänst.

ADRESS Walborg Ventures, Drottninggatan 2, 411 17 Göteborg
PORTKOD 1425 + OK

ÖPPETTIDER 
Vardagar: 10.00-16.00

Showroom | Norge

Missa inte vårt Showroom i Oslo.

Showroom | Tyskland

Missa inte vårt Showroom i Berlin.

Din varukorg