Möbler

I vårt möbelsortiment hittar du unika karaktärer med mycket personlighet. Men en sak har de gemensamt: Vi vill själva ha dem i våra egna vardagsrum. För så går det till när en Sweef-möbel kommer till världen. Vårt nördiga inredningsgäng vänder, vrider, klämmer, känner, sover, sitter, finjusterar och förbättrar tills varje möbel är precis så skön som vi vill ha den. Så se dig omkring med omsorg – Alla produkter har jobbat hårt för att bli en i gänget.

Visar 38 produkter
ValenValen

Vårt mest uppskattade soffhäng! En tokskön, rymlig möbel med flera varianter av soffa, fåtölj och fotpall, alla med fluffigt mjuka dunkuddar, klädda i lättskötta kvalitetstyger.

EnhörningenEnhörningen

Enhörningen - en lyxig kontinentalsäng med extra allt, i form av bekväma ljuvligheter och finesser som få andra sängar har. Att sväva på moln blev precis verklighet.

PonnynPonnyn

Ponnyn - en onödigt lyxig ramsäng. Dess dubbla pocketfjädersystem och tryckavlastande naturlatexmadrass gör att du, barnen eller den trötta gästen sover riktigt gott.

Mammuten Pre-madeMammuten Pre-made

Vår populära Mammuten-serie, lagerförd för snabbare leverans, klädd i vit linneblandning - "Husets tyg". Bygg en rymlig, djup modulsoffa som omgående höjer din hemmakomfort!

Björnen Pre-madeBjörnen Pre-made

Björnar i utvalda tyg/färg-kombinationer, lagerförda för snabbare leverans. Omtyckt bäddsoffa med skön komfort, smidig skötsel, smart förvaring och ljuv skönhetssömn!

ZebranZebran

Staycation! Vi värdesätter en god nattsömn och en lyxig hotellkänsla! Vår sköna kontinentalsäng har 7-zons pocketfjädrar och följsam memory foam bäddmadrass.

Zebran Zebran

Vår höga, rymliga kontinentalsäng Zebran ger ditt sovrum en lyxig hotellkänsla. En högklassig säng med dubbla pocketfjädersystem och alla finesser som krävs för en helskön sömn.