Visa produkter i bild
Visa produkter i bild
Visa produkter i bild
Happy Fluffy Cloud täcke - Megafluff. En kvinna bäddar sin säng med sitt duntäcke från Happy Fluffy Cloud.
Visa produkter i bild
Visa produkter i bild
Visa produkter i bild
Visa produkter i bild
Visa produkter i bild
Visa produkter i bild
Visa produkter i bild

Megafluff

Typ
3 000 kr
1 dagar - 2 veckor (cirka) leveranstid till vårt lager.

Betala direkt, mot faktura eller dela upp betalningen efter leverans.

Översikt

Ett sånt här täcke har du inte upplevt förut!

Megafluff från Happy Fluffy Cloud är ett orimligt fluffigt, stort, högt och pösigt dunbolster. Täcket innehåller mer dun och fjäderfyllning än de flesta andra täcken. Det kommer inte att passa alla, men för de frusna som älskar att sova varmt och väl nerbäddade, de som drömmer om läggdags - dom kommer älska detta sovmoln. Ett megafluffigt jättetäcke med avsaknad av kanalsömmar vilket gör att dunet rör sig fritt inne i täcket - något man antingen älskar eller känner sig ovan inför. Helt enkelt - ett lyxigt, varmt täcke med extra allt, för tung sömn och fjäderlätta drömmar.

Psst! Observera att ett Happy fluffy cloud-täcke är väldigt mycket större, varmare och tyngre än ett "vanligt täcke". Fluffigheten är på riktigt!

LeveranstidLeveranstid

Finns i lager! Snabb leverans från 1-10 arbetsdagar beroende på avstånd från Stockholm. Kan hämtas omgående på vårt lager.

JÄTTESTORT, varmt & superfluffigtJÄTTESTORT, varmt & superfluffigt

Detta dunbolster är orimligt stort och varmt, omöjligt att bädda platt med och kommer att ta över din säng. Det är inte för alla. Men underbart för dig som fryser och vill ha det lilla (läs: stora) extra.

Operfekt dunfördelning = perfekt för den frusneOperfekt dunfördelning = perfekt för den frusne

Täcket är utan kanalsömmar. Det innebär att dunet flyttar på sig och kan samlas på hög. Du kan själv puffa runt dunet för att få det dit du vill (för att exempelvis värma fötterna eller tynga bröstet)

Är Megafluff verkligen för dig?Är Megafluff verkligen för dig?

Megafluff är för den VÄLDIGT frusna typen som vill drunkna under dun. Täcket är STORT och VARMT. Är du en svettig sjusovare rekommenderar vi Midifluff!

En upplevelse till täcke - prova det i Stockholm!

Täcket finns i vårt Showroom i Stockholm, samt i vårt Sweef-inredda hotellrum Sweef Nest på Ulfsunda Slott.

Recensioner

Produktinfo

Produktmått
Duntäcke enkel
  • Bredd150cm
  • Längd210cm
Duntäcke enkel
2st duntäcken enkel
  • Bredd150cm
  • Längd210cm
2st duntäcken enkel
Duntäcke dubbel
  • Bredd220cm
  • Längd240cm
Duntäcke dubbel
Frågor & svar
Varför ska jag välja ett Happy Fluffy Cloud?

Tycker du om ombonad sömn med värme, fluff och tyngd? Då är det här din nya sovkompis! Täcket är både mysigare, större, stökigare och fluffigare än något annat täcke på marknaden. Du har aldrig upplevt ett sånt här täcke förut.. och bara det är ju pirrigt

Vad ÄR ett flufftäcke?

Flufftäcke, sovmoln, dunbolster... kärt barn har många namn och säkert ännu fler beskrivningar. Happy Fluffy Cloud är vår vision om ett klassiskt duntäcke med bästa möjliga naturliga egenskaper för god sömn. Täcket saknar kanalsömmar. Det är alltså en “säck” med just den perfekta mängden fyllning för skön tyngd och bekväm värme. Vårt Megafluff enkeltäcke väger hela 4,8 kilo(!) och det hör till upplevelsen och det häftiga - att ett flufftäcke kan upplevas både luftigt och tungt samtidigt

Vad är fördelen med ett flufftäcke?
Ett högt och fluffigt täcke skapat en mysig, ombonad koja. Under ett tyngre täcke somnar vi lättare och sover djupare då kroppen kommer till ro och ligger stilla. Att det värmer och tempererar är också en otrolig fördel. De allra flesta ÄLSKAR därför sina sovmoln

Vad innebär saknaden av kanalsömmar?

Våra dunbolster saknar kanalsömmar. Det kan upplevas ovant, men är också därför det här täcket upplevs lyxigare än andra. Avsaknaden av kanalsömmar betyder att dunet ligger fritt i täcket och rör sig på egen vilja. Det innebär att du kan skaka ner dunet i fotänden om du har frusna fötter, eller samla dun över bröstet om du önskar tyngd och värme upptill. Täcket bör också därför skakas innan du lägger dig under det på kvällen. Ett rejält skak så att dunet omfördelas, fluffas till och hamnar på sin plats. Det gör att ditt täcke återfår sin förbluffande fluffighet

Lär dig hantera ett täcke utan kanalsömmar!
Dun och fjädrar brukar expandera fullt ut först efter några dygn, efter att ha blivit lite komprimerat i förpackning inför transport. Det kan därför ta några nätter att lära känna täckets fulla potential. Det kan även krävas lite övning att få till den optimala sömnen under detta sovmoln - dunet behöver lite hjälp på traven för att fördelas så som du föredrar. Svep därför runt dunet med armen så att stoppningen fördelas i hela täcket. Generellt kommer du att behöva lägga några extra sekunder vid bäddning efter din himmelska sovupplevelse, men är nog mest ovant och kan upplevas bökigt i början. När du förälskat dig i täcket kunde du inte bry dig mindre om att det tar över din säng och inte ligger sådär platt som ditt förra (...trista?) täcke

Hur fördelar man dunet?

Täcket kommer behöva fluffas, puffas och skakas för att dunet ska jämnfördela sig - om det är det man vill. För Megafluff som helt saknar kanalsömmar går det går även att skaka ner dunet i exempelvis botten av täcket vid önskan. Men generellt för att enklast fördela dunet, utöver att skaka täcket, så drar du med armen över täcket (du "sveper" bort dunet på detta sätt)

Är det jättevarmt under täcket?

Dun besitter fantastiska värmeegenskaper. Det värmer, isolerar och ventilerar, vilket gör att ett tjockt duntäcke fungerar som en slags termostat. Ett täcke från Happy Fluffy Cloud är fyllt med noggrant utvalt dun och fjädrar från gås, vilket innehåller mindre fett än exempelvis anddun. Därför transporteras fukt snabbt och effektivt bort. Dessutom kan du fördela dunet som du vill ha det - det vill säga, mer dun nere vid fötterna eller tjockt och varmt upptill över bröstet.
Så svaret är ja, det är garanterat varmt under flufftäcket, men mycket sällan svettigt
(Psst! Täcket Midifluff är svalare än Megafluff)

Fler frågor & svar

Läs mer nyttig information om produkten under Frågor & svar

Utförande

Storlek
Duntäcke enkel - 150x210cm
Duntäcke dubbel - 240x220cm
(Psst! Observera att ett "Megafluff"-Happy fluffy cloud-täcke i 150x210cm eller 240x220cm upplevs väldigt mycket större än ett "vanligt täcke" i samma mått. Fluffigheten är på riktigt!)

Fyllning
Klassisk bolstermix med 50% gåsdun och 50% fjäder

Yttertyg
Bomull med hög trådtäthet och dubbel kantsöm

Vikt
Duntäcke enkel - 4800gram
Duntäcke dubbel - 7800gram
(Psst! Täcket upplevs tungt, även om det inte är ett tyngdtäcke. Det här maffiga täcket är allt annat än fjäderlätt!)

Bärighet
400 cuin

Certifieringar
  • NOMITE® certifiering, ett kvalsterskydd som säkerställer att produkterna är allergivänliga
  • DOWNPASS certifiering, garanterar hög kvalitet och säkerställer att dun och fjädrar som används är etiskt framställt och spårbart
  • RDS certifiering, står för Responsible Down Standard som erhålls från kontroller och tester efter strikta riktlinjer i syfte att intyga att råvaran producerats med respekt och skydd av djur som föds upp hälsosamt i sin naturliga miljö
  • Fjädrar och dun som används i våra produkter kommer från fabriker som är medlemmar i EDFA (European Down and Feather Association) och IDFB (The International Down and Feather Bureau)
Frakt & leverans

Leverans inom hela Sverige. Information om leverans/uthämtning finns under Frakter

Skötselråd

Information om generellt underhåll av din produkt finns under Skötselråd

Bäddguide

Till skillnad från ett vanligt täcke är tricket med Megafluff att svepa dunet med händerna. På så sätt fördelas dunet på bästa sätt.

Megafluff vs Midifluff
Mysigt sovrum hemma hos @ulrikkeln