Färgglada soffor

Goda nyheter. På Sweef kan du få drömsoffan i exakt den härliga färg du går omkring och fantiserar om. Och skulle du tänka om så löser vi det med. 

Designgglädje, valfrihet och hållbarhet

Vårt ständiga mål är att en möbel från oss ska uppfylla just dina inredningsdrömmar och vara en trogen följeslagare medan trenderna kommer och går. I kombination med den ambitionen strävar vi efter minimal miljöpåverkan i varje steg av vår tillverkning.

Resultatet av denna omsorg och hantverksskicklighet blir möbler som håller under många år. Och eftersom det är du som bestämt utseendet är chansen att du skulle vilja skiljas från din möbelkompis i förtid minimal.

Nog snackat om vår filosofi – låt oss förverkliga din färgglada möbeldröm!

Möbler omtyckta av alla!

Proffset om kulörerna omkring oss

Läs mer om hur färger påverkar oss
Orange
Orange

Orange är den kreativa, skapande kraften som sätter igång allt vi önskar förverkliga. Denna aktiva färg uppmuntrar oss till att vara mer sociala. Använd i rum där du vill locka fram skaparglädje eller där sociala aktiviteter förekommer, vardagsrum, matrum eller kök. Jag rekommenderar alla nyanser av orange från lättare peachiga toner till starkare orange kulörer.

Gul
Gul

Står för optimism och självkänsla som hjälper dig att få självförtroendet som krävs för att förverkliga dina orangea idéer. Ska du ta in mycket information på kort tid så är gult helt rätt. Passar särskilt bra i studentrum för barn eller tonåringar. Även kontor är ett lämpligt rum för den gula färgens egenskaper.

Grön
Grön

Får oss att slappna av och låter våra tankar vandra tillbaka till naturen. Grön är den kulör vårt öga kan uppfatta flest nyanser av, precis som den grönskande naturen. Grön passar där du vill komma ner i varv som sovrum, vardagsrum eller meditationsrum. En tacksam färg som går att matcha ihop med nästan alla kulörer.

Blå
Blå

En färg med attityd som inger en känsla av självförtroende och seriositet. Ger också ett lugn men samtidigt ett större fokus än vad grön bjuder på. Forskning visar att vi koncentrerar oss 20 % bättre i blå miljöer, av den anledningen är det en utmärkt färg för kontor och arbetsrum.

Lila
Lila

Med hjälp av lila fantiserar vi och drömmer oss bort. Färgen lila hjälper dig också att lyssna på magkänslan och din intuition. Personligen gillar jag att använda mig av lila i barnrum där man inte vill begränsa barnen, men jag har även lila tapeter på mitt kontor för att utvidga mina drömmar och kreativa idéer som inredare.

Rosa
Rosa

Rosa är kärlekens färg, men inte bara till en partner, det kan vara till oss själva eller till allt vackert som finns omkring oss. Rosa hjälper oss att bli mer vänliga och sociala tillsammans och passar därför bra i alla rum där du vill vara social. Jag rekommenderar rosa tapeter i matsal, vardagsrum eller allrum där vi umgås med familjen.

Färgglada soffor i verkligheten

Soffor i dina drömfärger

Guld
Silver
Rosa
Lila
Grön
Röd
Turkos
Gul