Anilinskinn

Drömmer du om att slappa framför brasan iförd morgonrock och fodrade tofflor? Kanske rentav i sällskap med en läderinbunden bok? Då sätter vi en slant på att du är en anilinpersonlighet. Detta exklusiva skinn uppfyller synnerligen höga standarder och blir bara vackrare med åren. Lite som du.

Togo Skinn
Togo Skinn

Här snackar vi ett material som åldras med stil! Vårt anilinskinn kommer från noga utvalt Buffelskinn från frigående boskap. Anilinskinn är obehandlat och är inte ytbehandlat vilket ger en mjukare komfort och matt yta med vackra färgskiftningar och patina. Du förälskar dig i skinnet på grund av dess oslagbart mjuk smidighet och lyxiga, levande färgdjup. För en långvarig, livslång relation att vårda år efter år.

Specifikationer
Material: 100% anilinskinn
Skötselråd: Använd en torr, mjuk trasa vid rengöring. Behandlas med infettning vid behov

Togo Mocka
Togo Mocka

Mocka-kärlek. Ett exklusivt mockatyg med genomfärgad, obehandlad yta och ett vackert färgdjup. Mocka-tyget är inte ytbehandlat vilket ger en yta med vackra färgskiftningar och patina. Vår mocka är framställd av baksidan av noga utvalt buffelskinn från frigående boskap. Det har en matt yta med mjuk komfort och karaktärsfull patina. Det här är början på en livslång relation du aldrig kommer vilja släppa taget om.

Specifikationer
Material: 100% anilinskinn
Skötselråd: Använd en torr, mjuk trasa vid rengöring

Togo Patch
Togo Patch

Håll ögon och öron öppna för här kommer något utöver det vanliga. Vi presenterar stolt Sweef Patch – Ett blandning av anilinskinn där vår kärlek till design och hållbarhet förenas i ljuvlig symbios. Detta helt unika anilinskinn tillverkas av spillbitar från övriga skinnbeställningar, som istället för att slängas. Och när vi säger unik så menar vi unik. Inget av Patchskinnen är nämligen det andra likt.

Specifikationer
Material: 100% anilinskinn
Skötselråd: Behandlas med infettning vid behov

Maya Skinn
Maya Skinn

Här snackar vi ett material som åldras med stil! Vårt anilinskinn kommer från noga utvalt tjur- eller koskinn från frigående boskap. Anilinskinn är obehandlat och är inte ytbehandlat vilket ger en mjukare komfort och matt yta med vackra färgskiftningar och patina. Du förälskar dig i skinnet på grund av dess oslagbart mjuk smidighet och lyxiga, levande färgdjup. För en långvarig, livslång relation att vårda år efter år.

Specifikationer
Material: 100% anilinskinn
Skötselråd: Använd en torr, mjuk trasa vid rengöring. Behandlas med infettning vid behov

Maya Mocka
Maya Mocka

Mocka-kärlek. Ett exklusivt mockatyg med genomfärgad, obehandlad yta och ett vackert färgdjup. Mocka-tyget är inte ytbehandlat vilket ger en yta med vackra färgskiftningar och patina. Vår mocka är framställd av baksidan av noga utvalt tjur- eller koskinn från frigående boskap. Det har en matt yta med mjuk komfort och karaktärsfull patina. Det här är början på en livslång relation du aldrig kommer vilja släppa taget om.

Specifikationer
Material: 100% anilinskinn
Skötselråd: Använd en torr, mjuk trasa vid rengöring

Möbler omtyckta av alla!

Skötselråd

Anilinskinn

Anilinskinn. Bara ordet väcker en kvalitetskänsla och för tankarna till att åldras likt ett fint vin. Men till och med en uthållig kämpe som anilinskinn behöver ett visst mått av kärlek för att med tiden bli den där väderbitna men ack så attraktiva möbeln du drömmer om.

Läs på och få full koll vad som krävs.

Läs mer

Tygprover

Redo att lära känna några av våra tygpersonligheter lite närmare? Bjud hem de du klickar med och se hur väl ni kommer överens innan du fattar det avgörande beslutet.

Beställ tygprover

Hur blir ett litet mirakel som en Sweef-soffa egentligen till?

Titta in i fabriken och ta del av den kärlekshistoria mellan design och hantverk som ligger bakom.

Så bygger vi drömsoffan