Soffor

Har Sweef verkligen koll på soffor?

Ok nu är det vi själva som pratar, men ja, det har vi faktiskt.

Vi är ett ambitiöst design- och möbelgäng som lägger ner mängder av kärlek och omsorg på att skapa sofforna vi vill ha i våra egna vardagsrum. Som kvitto på att det funkar kan vi stoltsera med 1000-tals glada, peppiga och inte sällan lyriska omdömen på LipScore.

Så du kan vara lugn – dina soffdrömmar är i trygga händer hos oss.

Se alla soffor

Möbler omtyckta av alla!

Sitt happens.

Oavsett om du letar lösningar för det lilla gästrummet eller har siktet inställt på något riktigt maffigt så hittar du vad du söker här. 

Så vilken soffa tilltalar dig? Breda divaner, inbjudande hörnsoffor eller tidlösa klassiker?

Resan till den perfekta soffan börjar här.

Se alla soffor

Färgfest och Tygmagi

När du väl hittat favoritmodellen bland våra soffor börjar det roliga på riktigt. Då är det dags att gå loss i det enorma urvalet av ljuvliga tyger och färger för att skräddarsy din möbelförälskelse helt efter egna önskemål. 

Genom att kombinera material och färger kan en enskild modell beställas i över 240 olika versioner. Med Sweef blir din soffa lika unik som du själv.

Hur slitsam är din vardag?

Har du ett hem fyllt av barn, djur och frekventa spill eller är vardagsrummet en klinisk singeldröm utan tillstymmelse till slitage? En bra sak att ha koll på när du väljer tyg är Martindale-värdet som berättar hur slitstarkt det är.

Våra tyger rör sig på en skala från Hemmabruk till tåliga nog för Offentliga miljöer. Så oavsett hur livligt det går till hemma hos dig har vi ett tyg som pallar trycket.

Se alla soffor

Vilken är din stil

Modern organic
Klassiskt
Färgglatt

Avskalat? Överdådigt? Mittemellan?

Det finns bara en stil som gäller: Din. Hos oss får du alla valmöjligheter du behöver för att den ska få blomma ut till 100%.

Det är detaljerna som gör det

Bakom varje storslagen soffa står en genomtänkt komposition av små detaljer. Vi missar aldrig en chans att ge våra soffpersonligheter spännande karaktärsdrag för dig att upptäcka.

Vilken är din favoritmodell?

Valen
Mammuten
Hajen
Antilopen
Flamingon
Elefanten
Giraffen
Mustangen
Buffeln
Lejonet
Blåvalen
Svanen
Tigern
Kamelen