Lös klädsel

Läge att uppdatera garderoben?

Hur snygga kläder du än har är det inte fel med lite omväxling då och då. Detsamma gäller din soffa och säng. Lös klädsel ger dig möjlighet att skämma bort dina möbelälsklingar med en make over när nya färger och material lockar, och är samtidigt ett vettigare alternativ till att köpa nytt. Win win.

Möbler som håller längre.

Kom ihåg att du också kan få löstagbar klädsel i vårt unika Patch-tyg. Sweef Patch är ett tyg som tillverkas av överblivna bitar från tidigare beställningar. Istället för att kastas, sätts de samman till en ny helhet, vilket innebär att helt unika mönster ser dagens ljus.

Klä om Valen 224 med oss

Klä om Valen 224 med oss

Valen 224 med lös klädsel

Valen 224 med lös klädsel

Klä om Valen XL med oss

Klä om Valen XL med oss

Valen 224 får ett nytt utseende

Valen 224 får ett nytt utseende

Valen 330 med lös klädsel

Valen 330 med lös klädsel

Sängkappa i 100% linne

Sängkappa i 100% linne

Det bästa med livet är att du kan ändra dig, och så kan du ändra dig igen!

Hållbarhet är även en viktig del av vår vision. Istället för att köpa en helt ny soffa kan du ge din befintliga möbel ett nytt liv genom att bara byta klädsel. Detta minskar resursförbrukningen och avfallsmängden, vilket är en viktig del av vårt hållbarhetstänk.

Är det inte fantastiskt att kunna förändra sin stil, följa trender, anpassa sin inredning efter sin personliga känsla och helt enkelt leva livet med sin möblering? Hos oss har du möjligheten att göra just det genom att utforska vårt sortiment av klädslar för våra soffor och sängar.

Lösa klädslar i verkligheten