Förstärk sommarfeelingen med Bloom

Sommaren är här och med den även en längtan efter att fräscha upp våra hem eller semesterparadis. Lagom till dessa planer är vi på Sweef glada att presentera vårt senaste möbeltyg: Bloom. Med inspiration från den grönskande naturen dyker Bloom in som en frisk sommarbris i och blåser nytt liv i din hemmiljö.

Din fristad av grönska året runt

Det varierade äng- och blommönstret i jacquardväv är designat som en hyllning till den varma årstiden och drar lätt blickarna till sig. Samtidigt förmedlar det genom sitt gedigna hantverk och exklusiva material en sofistikerad och lyxig känsla. Med Bloom blir din möbel en privat ängspicknick som varar även när flingorna börjar singla utanför fönstret.

En titt på Bloom i förstoringsglaset

Tyget är tillverkat av en exklusiv italiensk väv av polyestersammet med kort lugg vilket garanterar både kvalitet och hållbarhet. Den dova och mjuka färgskalan ger en rofylld fond till pigga blommor och blad som livar upp och snabbt slår rot i din inredning.

Redo att plantera?

Det bästa med Bloom är mångsidigheten som ger dig möjlighet att klä en hel soffa, fåtölj och puff eller mjukstarta med en dekorativ kudde. Precis som i trädgården är det endast fantasin som sätter gränserna!

"Det varierade äng- och blommönstret i jacquardväv är designat som en hyllning till den varma årstiden och drar lätt blickarna till sig."