Hemma hos Sweefare

Vad sägs om ett exklusivt backstage-pass till Sweefarnas egna hem? Här hittar du ett urval av vår underbara personal som visar upp sina personliga inredningsdrömmar. Sweefigare än så blir det inte.

Stig in i Home Sweef Home

Susanna

I Susannas hem möts vi direkt av färg och form i mängder, och som alltid i en perfekt balans. Här är inredningen personlig och inbjudande, och minst sagt mysig!

Nils

Vad behövs för att skapa ett hem som Nils? Coola stilleben, mjuka former, och ett och annat stöldgods från hans ex.

Emilia

Kika in hos Emilia där dova färger möter fluffiga texturer, mysfaktorn är hög och en Blåval simmar lugnt i vardagsrummet. Får vi flytta in om vi tar med en egen hundbädd?

Lina

Hemma hos Lina möts vi av en krispig vit interiör, många coola texturer och oväntade material. Se hur hon har inrett med hjälp av kreativa DYI projekt och en stor stor Val.

Sandra

Följ med hem till Sandra där vi möts vi av ett lugn, sängdrömmar i linne och en läcker Haj i kastanj. En snabb favorit på våra Pinterest-boards.

Nicole

I Nicoles lekfulla hem möts vi av mycket färg och form. I hemmet finns det även fler marockanska ullmattor än vad det gör familjemedlemmar, och självklart en gosig Mammut.

Jeanette

I Jeanettes industriella hem möts vi av gröna toner och fina naturmaterial. En kombination som inte kan bli fel, speciellt inte när de lutande taken adderar den där extra charmen till rummen.

Ebba

I Ebbas ljusa hem bjuds det på designklassiker och fina stilleben. Dessutom delar Ebba med sig av sina bästa tips när det ska inredas och visar upp sin finfina gröna Flamingo.

Emilia

Hemma hos Emilia möts vi av en eklektisk stil där gammalt och nytt mixas med harmoniska färginslag. Ögongodis, är allt vi kan säga!

Joanna

När vi tittar in hos Joanna hittar vi många Sweefiga godingar, härliga texturer, och kanske till och med spår av rötter. Inspireras av Joannas stillsamma oas.