SHOWROOM & ÖPPETTIDER

SHOWROOM - STOCKHOLM

Våra öppettider

Information till våra besökare med anledning av Corona/COVID-19.

Våra besökares och anställdas säkerhet och hälsa är av högsta prioritet för oss och vi följer noga Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vidtar löpande åtgärder i enlighet med dessa. I nuläget finns det inga rekommendationer från våra myndigheter om att tillfälligt stänga allmänna platser, därav har vi valt att hålla showroomet öppet vardagar. Vi vill påminna om att det är viktigt att ni, såväl som vi, följer de råd som vi får av myndigheter. Är du sjuk eller har minsta förkylningssymtom så ber vi att du stannar hemma och istället besöker vår hemsida där du kan få fin hjälp genom chatten alternativt att du slår oss en signal per telefon 08 - 410 441 05 där vi gärna är behjälpliga. Har du frågor kan du alltid nå oss på info@sweef.se. Tills vi ses, tvätta och sprita dina händer, håll avstånd från varandra och stay safe :heart:

Öppettider under sommaren:

Måndag-fredag: 10.00-17.00

Här hittar du oss

Vårt showroom finns på Drottninggatan 75, Stockholm.

 

Vad händer i vårt Showroom?

  • För full kostnadseffektivitet, bästa service och för att vi inte kan få nog av våra egna ursköna möbler(!), så sitter alla vi som jobbar på Sweef, tillsammans i vårt showrom.
  • I vårt showroom provsitter du vår storsäljare Valen, provsover marknadens populäraste bäddsoffa Björnen, hämtar tygprover, köper kuddar, råkar hamna mitt i en studiofotografering eller bara snackar lite skit och inredning med oss.
  • Här finns i princip alla våra modeller och tyger att se och klämma på och vi finns till hands för att hjälpa dig välja modell, tyg, utförande och lägga order på din drömmöbel.
  • Väldigt ofta har vi även utställningsexemplar av möbler här som vi säljer av till rabatterat pris. Bara en sån sak!
  • Kom hit, prova våra möbler, lägg en order och åk sen direkt och hämta din lagervara på vårt lager i Jordbro. 

UTSTÄLLNING - LIDKÖPING

Hos A cup of Lifestyle finns delar av Sweef-familjen utställda, så som Valen soffa 222cm, Tigern soffa svängd 3-sits, Mustangen fåtölj, Buffeln fåtölj och några Baggen-pallar att kika på. Butiken finns på Nya Stadens Torg 1, Lidköping. Aktuella öppettider hittar du hos A cup of Lifestyle.