Giraffen Soffa rak 211

Soffa rak 211
VariantSoffa rak 211
Canapa Mörk Mullvad 33
StommeCanapa Mörk Mullvad 33
Canapa Lavendel 22
KuddarCanapa Lavendel 22
26 575 kr
Ca 10 - 12 veckor leveranstid till vårt lager

Betala direkt, mot faktura eller dela upp betalningen efter leverans.

Komfort och mys i stora lass

En rymlig soffa med maxat djup och förföriskt fluffiga dunkuddar för overkligt mjuk komfort. Faktum är att själva stoppningen i denna svulstiga soffa känns som ett duntäcke. Sammet, linne eller skinn? Du väljer själv vilken kombination av stomme och plymåer som tilltalar dig. Soffans smala ram ger en svårslagen sittyta och de höga stålbenen bidrar med härlig höjd i ditt slappande. Ordet "Relax" har precis fått ett Giraff-ansikte!

Mått

Bredd

211cm

Djup

111cm

Seat Depth

75cm

Sitthöjd

48cm

Höjd armstöd

70cm

Högsta höjd

98cm

Ditt tygval

Canapa Mörk Mullvad 33

Canapa Mörk Mullvad 33

Stressa ner och skruva upp slappandet genom att klä drömsoffan i mjuk hampa! Vårt renodlade italienska hampatyg är producerat av 100% hampa och stoltserar med ovanligt starka och högkvalitativa fiber. För det ovana ögat är detta material väldigt likt linne, men levererar en högre nivå av motståndskraft. Anledningen är de längre fibrerna där trådarna har dubbelskruvats, vilket ger tyget en extraordinär resistens mot allt som kan tänkas vilja favoritsoffan illa. Trådarna kan variera i storlek vilket ger tyget ett naturligt och härligt utseende. Kort och gott: när du känner dig redo för en lika stark som snygg partner in chill är det inget att tveka på – bjud hem vårt hampatyg och låt det förgylla sofflivet.

Material: 100% hampa

Martindale: 70 000

Ljusäkthet: 4

Pilling: 3

Skötselråd: Rengör med möbelvårdsmousse/30° maskintvätt

Härkomst: Italien

Översikt

Tyger med 230st färgvalTyger med 230st färgval

Tygsidan - hitta tyget som täcker dina behov. Tvättbart, tåligt, iögonfallande? (Psst! Våga blanda färg/tyg för stomme och plymåer)

Provsitt i vårt ShowroomProvsitt i vårt Showroom

Varianter i Giraffen-serien och våra tyger finns att se i vårt Showroom.

Nyttiga skötselrådNyttiga skötselråd

Skötselråd - generella skötseltips och tvättråd utifrån ditt tygval.

Frakt & leveransFrakt & leverans

Leverans - info om frakt/uthämtning. Vi levererar över hela Sverige!

Utseende

Tyg

Utforska möjligheten att få in flera av dina favoritfärger eller favorittyger på samma soffa genom att välja ett tyg/en färg för soffans stomme och ett annat för soffans kuddar. Du väljer helt själv vilka val du gör för stomme och kuddar, men ett tips är att välja ett grövre material för stommen, ex. skinn eller sammet. Det kan också vara snyggt att klä stommen i ett mönstrat tyg, eller en mörkare färg och låta kuddarna vara i en ljusare ton för att skapa ett djup

Tyg på stomme

Stommen avser soffans ram, dvs. rygg, armstöd och underkant. (Psst! Missa inte att dekorationskuddarnas dekorativa band blir i samma tyg/färg som det val du gjort för soffans stomme)

Typ på kuddar

Kuddarna avser soffans lösa sitt- och ryggkuddar, dekorationskuddar, samt själva sitsen i kallskum

Utseende

Ben

Höjd
13cm.

Färg & material
Svart stål

Dekorationskuddar

60x40cm dekorationskuddar ingår (50% dun/fjäder, 50% silikonfiber)
Dekorationskudden har dragkedja för att enkelt ta av överdraget för rengöring. Observera att alla tyger inte kan maskintvättas, samt var noga med att kontrollera att även tyget du valt för det dekorativa bandet på kudden går att maskintvätta. Se våra Skötselråd

Antal dekorationskuddar
Giraffen Rak 211 - 2st
Giraffen Rak 251 - 2st
Giraffen Divansoffa - 3st
Giraffen Loveseat - 1st

Uppbyggnad

Stoppning

Plymåer i 50% fjäder och 50% silikonfiber
Sits i kallskum (44kg/m3 168 N, ovan 35kg/m3 120N)

Stomme

Furu/bok/plywood med stålfjädrar under sitsen

Observera

Giraffen är vår allra mjukaste soffa med dekorationsplymåer stoppade i dun/fjäder och silikonfiber. Oh la la så mjuk den blir! Men soffan kräver därav mer "puffning" än våra övriga möbler. I gengäld får du dock en mjukhets-upplevelse utöver det vanliga

Kollimått & vikt

Paketspecifikationer

  • Giraffen rak 211 - 1 kolli | 220x110x70cm | 90kg
  • Giraffen rak 251 - 3 kolli | 105x25x10cm / 130x110x70cm / 130x110x70cm | 116kg | Levereras delad. Lägg soffan på rygg. Den måste tryckas ihop ordentligt, vilket görs enklast genom att använda en mutter och skruv som hjälp.
  • Giraffen divan - 2 kolli | 220x70x120cm/190x70x120cm | 125kg | Levereras delad. Lägg soffan på rygg. Den måste tryckas ihop ordentligt, vilket görs enklast genom att använda en mutter och skruv som hjälp.
  • Loveseat - 1 kolli | 120x110x70 | 67kg
  • Fotpall - 1 kolli | 137x100x36 | 38kg