We got a license to chill.

Har Sweef verkligen koll på soffor?

Okej, nu är det vi själva som pratar, men ja, det har vi faktiskt. Faktum är att vi kan stoltsera med 1000-tals glada, peppiga och inte sällan lyriska kundomdömen på LipScore.

Möbler omtyckta av alla!

Vi är ett ambitiöst design- och möbelgäng som lägger ner mängder av kärlek på att producera sofforna vi själva vill ha. Det innebär att vi suttit, slappat och sovit i samtliga modeller för att försäkra oss om att de uppfyller våra höga krav. Så du kan vara lugn – dina soffdrömmar är i trygga händer hos oss.

Scrolla vidare för att lära dig mer om våra soffor och få inspiration, eller klicka på knappen för komma direkt till presentationen av alla våra modeller

Se alla våra soffor här!

Bara fantasin sätter gränser

När du väl hittat favoritsoffan börjar det roliga på riktigt. Då är det dags att gå loss bland vårt enorma urval av ljuvliga tyger och fantastiska färger för att skräddarsy din möbelförälskelse helt efter egna önskemål.

Genom att kombinera material och färger kan en enskild modell beställas i över 240 olika versioner. Låg risk att du hittar samma stil hemma hos polaren med andra ord. Med Sweef blir din soffa lika magisk som du själv.

Vilken soffa klickar du med?

Lär känna Valen, Mammuten, Björnen och många fler av våra färgstarka möbelkaraktärer. En soffa från Sweef har alltid lika mycket personlighet som djuret den är uppkallad efter. Frågan är vilken av dem som flyttar hem till dig.

Nyfiken på resten av vårt sortiment?

Se alla våra soffor här!

Hur blir ett litet mirakel som en Sweef-soffa egentligen till?

Titta in i fabriken och ta del av den kärlekshistoria mellan design och hantverk som ligger bakom.

Så bygger vi drömsoffan

Upptäck. Inspireras. Bli förälskad.

Sweefiga bilder
Inspiratörer
Modern organic

Sweefy homes, vilken blir din stil?

Färgglatt
Modernt
Softa pasteller
Skandinavisk stil
Mysfaktor
Lantligt
Sovrum
Mörka toner
Lounge
Till bords
Mönster