Hej, företagare!

Även du som företagare kan få en skön Sweefosfär att stoltsera med.

Behöver du grymma kontorsmöbler, sköna soffor till din lobby, kökssoffor till din restaurang, tåliga tyger till dina företagsmöbler? Eller kanske iögonfallande möbler till din butik eller showroom?

Receptet för magisk arbetsmiljö.

Hur ser din drömatmosfär ut?

Vad kan du förvänta dig av oss?

Hos oss på Sweef får ni en dedikerad projektgrupp med vassa kompetenser. Vår projektledare och inredare tar dig igenom hela projektet från start till slut.

Vi älskar stort som smått och hjälper er med allt från genomtänkta färg- och tygval, möbelplacering, kittlande koncept och smarta lösningar. Eller så dyker vi djupare och hittar en unik inredningsplan för just ert ändamål? Du sätter ribban.

Djupdyk i våra case

November 20, 2019
Convendums lyxiga coworkingytor
Convendums lyxiga coworkingytor

Co-working hotellet Convendum hade siktet inställt på att skapa en spektakulärt snygg inredning som samtidigt var anpassad för att klara av tuffa offentliga miljöer. Sweef tog en tur till ritbordet och återkom med bord, stolar, loungedelar, fåtöljer och soffor som prickade in alla deras önskemål – inte minst blev resultatet en riktigt dröm att besöka.

Läs hela artikeln
January 17, 2023
Stämningsfullt på Riggan
Stämningsfullt på Riggan

Vem vill inte hjälpa en franskinspirerad bistro med inredning som förhöjer upplevelsen av den imponerande lokalen och menyn? Det ville vi i alla fall.

Vi tog en runda i sortimentet och funderade på vilka av våra soffpersonligheter som hade satt extra guldkant på en delikat bistrokväll med ostron och bubbel.

Det glamorösa sällskap som till sist fick lämna showroomet blev Valen 330, Flamingon soffa och Mustangen fåtöljer i leopard samt Buffeln fotpall i leopard.

Så på med lite Edit Piaf, sjunk ner bland dynorna och njut!

Läs hela artikeln
August 31, 2021
Chesterfieldsoffor i slottsmiljö
Chesterfieldsoffor i slottsmiljö

När vi snackar slott är det knappast läge att hålla tillbaka. Därför lät vi två av våra maffiga Buffeln-soffor pryda entrén till Häringe Slott för att ge besökare ett riktigt storslaget intryck. Sedan dess är risken dock stor att de inte kommer längre än till just entrén…

Läs hela artikeln
December 14, 2021
Kreativ ljuddämpning hos Paradox
Kreativ ljuddämpning hos Paradox

Hos Paradox Interactive är det visuella uttrycket är lika viktigt som kvaliteten på ljudet. Sweef fick äran att inreda deras lokaler och skapade en lösning där stoppade sänggavlar användes för att dämpa ljudet och samtidigt fånga upp färgen hos soffa och fotpallar. Det bästa för både ögon och öron helt enkelt.

Läs hela artikeln
September 19, 2023
Stufvenäs Gästgifveri
Stufvenäs Gästgifveri

På den småländska slätten ligger Stufvenäs gästgifveri, precis intill havet och naturen. Ett gästgiveri där man får en genuin helhetsupplevelse för alla sinnen. I deras ljuvliga restaurang så hittar man vår moderna modulsoffa Hajen med fastare sittkomfort, byggd med tryckavlastande lazy foam med ett skönt och behagligt djup på 100 cm.

Läs hela artikeln

Våra tyger och material

Vi är materialnördar. Med vårt breda sortiment tyger och material kan vi anpassa oss efter just ditt företags profil.
Varför inte göra en hel inredning i just den färg som ditt företag vurmar för? Eller behöver du 100% slittålighet för offentlig miljö? Vi löser det.

Som företagskund får du hjälp med ett helhetsupplägg - moodboards, förslag på möbelplacering, tyg- och färgval samt en personlig kontakt längs hela vägen.

Beställ tygprover

Sweef x Ditt företag?

“Jag vill fortsätta vara passionerad, engagerad i att bibehålla och jobba med kundrelationer i världsklass..”

Vi tar oss gärna an ditt hotell, restaurang, butik eller företagsyta och skapar en inrednings-makeover som lämnar fåniga leenden på dina besökare, kunder och gästers läppar. Låt oss hugga in och visa dig vägen! Maila jeanette@sweef.se så kommer vi i gång!

Maila Jeanette

Frakt & Leverans

Vi erbjuder säkra leveranser inom hela Sverige/Norge med 100% klimatkompenserade frakter. Inom Stockholm/Mälardalen/Mellansverige kan vi erbjuda både smidig inbärning och montering. Frakt utanför Sverige behandlar vi på förfrågan. Det är generellt dyrt att frakta stora möbler långt men tillsammans kan vi erbjuda det bästa alternativet utifrån era förutsättningar. Som att frakta godset till en terminal närmare gränsen eller boka upphämtning av ett eget åkeri på vårt lager i Jordbro.

Följ oss på Linkedin för att se våra senaste företagsnyheter.

Följ här

Leasing

Vi samarbetar med Leasepro. Utrustningen blir ingen tillgång i din balansräkning då Leasepro står som ägare och du som hyrare inte belastar företagets skuldkonto.


Vi kommer överens om en avtalstid, vanligtvis mellan 36 och 60 månader. Leasingavgiften beräknas oftast efter annuitetsmetoden, vilket innebär att du har samma månadskostnad hela avtalstiden. Leasingen kan inkludera en allriskförsäkring som täcker oförutsedda händelser. 3 månader innan leasingavtalet går ut kan du som hyrare köpa ofta utrustningen till det förutbestämda restvärdet. Det går även att förlänga leasingavtalet till en reducerad leasingavgift.

Genom åren har vi fått nöjet att samarbeta med flera härliga företagare, för att sprida inspiration och inredningsglädje. Bläddra bland våra tidigare projekt för att få en inblick i vår portfolio.

Kontor
Hotell
Restaurang
Studio

Din varukorg