Convendums lyxiga coworkingytor

November 20, 2019

Convendums lyxiga coworkingytor

Moderna coworking spaces

Coworking hotellet Convendum hade siktet inställt på att skapa en spektakulärt snygg inredning som samtidigt var anpassad för att klara av tuffa offentliga miljöer.

Sweef tog en tur till ritbordet och återkom med bord, stolar, loungedelar, fåtöljer och soffor som prickade in alla deras önskemål – inte minst blev resultatet en riktigt dröm att besöka.

Convendum har idag 20 kontor i Sverige med över 10 000 medlemmar, där alla medlemmarna har möjligheten och lyxen att hänga i Sweefmöbler. Olika lounger till aktivitetsbaserade öppna coworkingytor beroende på dagens uppgifter och humör, dröm! 

Fler case

December 14, 2021
Kreativ ljuddämpning hos Paradox
Kreativ ljuddämpning hos Paradox

Hos Paradox Interactive är det visuella uttrycket är lika viktigt som kvaliteten på ljudet. Sweef fick äran att inreda deras lokaler och skapade en lösning där stoppade sänggavlar användes för att dämpa ljudet och samtidigt fånga upp färgen hos soffa och fotpallar. Det bästa för både ögon och öron helt enkelt.

Läs hela artikeln
August 31, 2021
Chesterfieldsoffor i slottsmiljö
Chesterfieldsoffor i slottsmiljö

När vi snackar slott är det knappast läge att hålla tillbaka. Därför lät vi två av våra maffiga Buffeln-soffor pryda entrén till Häringe Slott för att ge besökare ett riktigt storslaget intryck. Sedan dess är risken dock stor att de inte kommer längre än till just entrén…

Läs hela artikeln