Företagsinfo

VAD BETYDER SWEEF?

Låt oss börja med the basics. Sweef var ursprungligen en förkortning av "Swedish E-Furniture".

VAD INNEBÄR "SVERIGES SKÖNASTE MÖBLER"?

Sweef handlar om valmöjligheter. När företaget grundades var det med kärnidén att alla är olika. Stora möbelföretag bygger idag sina produkter baserat på säljstrategier. På Sweef bygger, testar, känner, lyssnar och justerar vi med kundernas hjälp och en egen, långt gången och gedigen passion för bekväma & stilrena möbler. Vi skapar eller köper in modellerna efter att själva ha testat och utvärderat noga, sedan väljer vi ut mängder av material och färger så att kunderna själva kan sätta sin touch på slutprodukten. Tillsammans skapar vi Sveriges skönaste möbler.

Sweef öppnade sin e-handel 2011. Målet var att genom en effektiv logistik, fokus på utvalda modeller samt låga omkostnader kunna sälja kvalitetsmöbler till oslagbara priser. 

SOM DET BORDE FUNKA NÄR MAN KÖPER MÖBLER

Vi har vänt och vridit på ett gäng produkter för att utforma våra möbler. Vi har test-slappat och sovit i bäddsofforna och de är precis så sköna som vi vill att de ska vara. Just detta är idén med Sweef. Möbler som vi själva gillar, men till ett betydligt bättre pris än den traditionella möbelhandeln. Vi jobbar tillsammans med etablerade möbelfabriker och säljer på nätet utan dyra butikslokaler. Du betalar bara för möblernas höga kvalitet. Vi använder film och bilder av hög kvalité för att beskriva möblerna. Vi vet att det inte räcker för alla så därför har vi också alla våra möbler utställda i ett showroom så att det finns en möjlighet att känna och provsitta. Många av möblerna är färdigmonterade, resterande monteras lätt med förberedda monteringanvisningar. Sweef är väldigt enkelt och smidigt, precis som vi vill att det ska fungera när man köper möbler.

VÅR VÄRDEGRUND

Vår Sweef-familj består av ett innerligt gäng med unika karaktärer, som alla delar samma värdefulla värdegrund. Tillsammans har vi tagit fram en värdegrund, som påminner oss om hur vi varje dag vill vara mot varandra och alla människor vi möter i vårt arbete. Det här är vi, och kommer alltid att vara vi.

KUL En arbetsdag på Sweef är lika med showtime! Genom min oslagbara energi går jag in till 100% för att skapa en rolig stämning för kunder, kollegor och alla som råkar komma i min väg.

POSITIV ATTITYD För varje problem är lösningen oftast en M8, verktygslåda, eller ett samtal bort. Vilken situation som än uppstår ser jag alltid saken från den ljusa sidan och möjligheter istället för bekymmer.

ANSVAR På Sweef gäller Scout's honor! Fast minus kortbyxor och beiga skjortor. Jag står för mina handlingar och håller vad jag lovar. På så vis blir jag trovärdig.

RESPEKT R.E.S.P.E.C.T sjöng Aretha Franklin och vi sjunger med! Jag tar mig tid att se, lyssna och försöka förstå allt och alla i min omgivning och behandlar andra som jag själv vill bli behandlad.

CODE OF CONDUCT

Läs om hur vi bedriver vår verksamhet i vår Code of conduct.

GRUNDARE & VD

Grundare & VD: Ludvig Ungewitter - Ludvig@sweef.se

ORGANISATIONSNUMMER

Org. no: 556850-4681

VAT no: SE556850468101