Matbord & soffbord

Glömmer man inte hur mycket som händer runt bordet? God mat. Goda samtal. Goda vanor. Med det i åtanke blir det ännu viktigare att ditt matbord och soffbord är valt med kärlek. Ett förlängningsbart bord med iläggsskivor gör det exempelvis logistiskt möjligt att lära känna fler vänner. Ett sidobord i hallen samlar upp dina tillhörigheter i din virrigaste vardag. Cred till borden i våra liv - stora stenbord, runda matbord i marmor, soffbord i travertin, köksbord i trä/ek eller bord i sten.

Visar 22 produkter
Svalan matbordSvalan matbord

Med möjlighet att duka för fler! Svalan rektangulärt bord, tillgängligt i både rökig och vitoljad ek, är perfekt för allt från stora middagar till spelkvällar och fredagsmys. Med en praktisk iläggsskiva kan detta mångsidiga köksbord enkelt utökas för att rymma extra gäster.

Svalan matbordSvalan matbord

Med möjlighet att duka för fler! Mindre i storlek men stort på charm, Svalan runt bord erbjuder en vänlig cirkel för både spelkvällar och morgonkaffet. Tillgänglig i rökt och vitoljad ek, och med en praktisk iläggsskiva, växer detta bord smidigt med din gästlista.

Svalan matbordSvalan matbord

Med möjlighet att duka för fler! Upptäck det kvadratiska Svalan bordet i både rökt och vitoljad ek, ett elegant val som lyfter både köket och det öppna vardagsrummet. Med sin rena, minimalistiska design och en smart iläggsskiva.