Matbord

Varsågod, livets goda är serverat! Vid dessa bordsskivor i naturligt trä, trendig sten eller modernt glas händer några av livets finaste stunder. Välj mellan stora matbord, runda bord eller smidiga köksbord med iläggsskiva och gott om sittplatser. Soffhäng i all ära, men att sitta bland välfyllda glas, renslickade tallrikar och tända ljus är något annat.

Visar 10 produkter
Svalan matbordSvalan matbord

Med möjlighet att duka för fler! Svalan rektangulärt bord, tillgängligt i både rökig och vitoljad ek, är perfekt för allt från stora middagar till spelkvällar och fredagsmys. Med en praktisk iläggsskiva kan detta mångsidiga köksbord enkelt utökas för att rymma extra gäster.

Svalan matbordSvalan matbord

Med möjlighet att duka för fler! Mindre i storlek men stort på charm, Svalan runt bord erbjuder en vänlig cirkel för både spelkvällar och morgonkaffet. Tillgänglig i rökt och vitoljad ek, och med en praktisk iläggsskiva, växer detta bord smidigt med din gästlista.

Svalan matbordSvalan matbord

Med möjlighet att duka för fler! Upptäck det kvadratiska Svalan bordet i både rökt och vitoljad ek, ett elegant val som lyfter både köket och det öppna vardagsrummet. Med sin rena, minimalistiska design och en smart iläggsskiva.