Vårens inredningsprimörer kikar fram.

Låt oss presentera nyskapelser att falla handlöst för. I vår kan du frossa i nya tyger, uppdaterade varianter av Sweefs godingar, efterfrågade färger och fräscha tillskott i vårt drömmiga heminredningssortiment.

Varsågod att slå dig ner.

Att ta sig in i vårt sortiment är inte lätt. Eftersom vi bara säljer möblerna vi själva älskar måste en potentiell produkt utstå mycket klämmande, kännande, testslappande och kritiskt granskande innan den blir en i gänget.

Men nu har det alltså hänt. Och flera gånger dessutom. Våra nya stolar är FCS-certifierade kärlekshistorier på fyra ben redo att höja temperaturen i din inredning med flera grader. Och precis som med alla intressanta karaktärer har de sina unika personligheter och utseenden.

Frågan är nu vilken som lirar bäst med dig och din stil?

Stripe up your life

Tillåt oss presentera tygvärldens svar på en snöflinga. Lika randig som underbar. En one-of-a-kind-skapelse framtagen bara för Sweef och vår kärlek för regnbågens alla färger, lekfullhet och att vara allmänt galen. Vi ger er: Sweef Stripe.

Vem borde ha soffbord? Alla borde!

Vad vore en poliskomedi utan ett omaka par? En frukost utan midnattssvart kaffe? En soffa utan ett soffbord? Svaret är enkelt: Inte riktigt lika bra.

Just nu går vi runt och är extra pirriga över vårt löjligt snygga soffbord Jaguaren, där sten möter glas i en så ljuvlig kombination att den knappt kan överträffas ens av drömduon vaniljglass och varma hallon. Så bordlägg dina övriga ärenden och stifta närmare bekantskap med dessa godsaker som förvandlar vilket vardagsrum som helst till en studie i skönhet.

Det svänger.

Resan mot dröminredningen är sällan spikrak. Snarare kan den beskrivas som aningen vågformad. Precis som vår hypnotiskt vackra soffkärlek Hajen som fått tillökning i modulfamiljen med en konvex modul.

Tillökning i bäddsoffe-familjen. Alla mår bra!

Sedan starten 2011 har bäddsoffor varit vår kärnprodukt. Väl genomarbetade modeller som görs unika tack vare mängder av material- och färgval gick minst sagt hem i stugorna.

Nu har våra trogna storsäljare Björnen & Grizzlyn fått kärleksfull konkurrens i form av tre sprillans nya syskon. Plats på scen för Katten, Ekorren och Vargen.

Din varukorg