Tavlor - Estelle Graf

Fablernas värld har alltid varit en av våra största lockelser (...som ni vet har alla våra möbler blivit krönade med djurnamn). Vi ville därför inget hellre än att fronta Estelle Grafs fängslande djurmotiv. Vi är nu därmed mäktigt stolta över att erbjuda en begränsad upplaga av Estelle Grafs plexiglastavlor med lekfulla, färgrika motiv. Du har nu möjligheten ett investera i en iögonfallande tavla att pryda väggarna och kittla konstsinnet med.

10 000 :-
Leveranstid: Beställningsvara! Lev.tid ca 2 veckor.
SKU: 264-334  •  MPN: 264-334  •  Brand: Estelle Graf

I ett exklusivt samarbete med Estelle Graf säljs nu en begränsad upplaga av hennes lekfulla och eleganta tavlor där djur beter sig som människor. En aw eller varför inte en tur på NK, Estelle skapar konst som suddar ut gränsen mellan iakttagelser, satir och fantasi

BEGRÄNSAD UPPLAGA

Alla tavlorna säljs exklusivt hos Sweef och i en begränsad upplaga på 100 exemplar per motiv för 50x70cm och 50 exemplar per motiv för 70x100cm.

UTFÖRANDE

Plexiglas-print

MÅTT

50x70cm 70x100cm

KONSTNÄR

Estelle Graf

Estelle Graf började sin karriär som Art Director i Paris där hon senare övergick till att illustrera till företag som Sanoflore Paris och La Roche-Posay. Idag bor och verkar hon som konstnär i Stockholm och hennes verk har ställts ut och sålts internationellt i städer som New York, Paris och Berlin samt presenterats i tidskrifter som Harper's Bazaar och Elle Decoration. Estelle är mest känd för sina fabler i igenkännbara miljöer som med en satirisk underton fångar människans absurda vanor och levnadsmönster

År 2019 släppte Estelle sin första bok ”Tryckt Stämning” med förlaget Arvinius Orfeus som är en satirisk skildring av människors inre dialoger.
"För mig handlar skapandet om att berätta historier och pröva mina iakttagelser. Jag älskar att ge betraktaren små fragment från en längre berättelse eller en mer djupgående tanke. Då får man själv fylla i eller tillskriva verket det man vill. Förmodligen är det därför folk tolkar det jag gör så väldigt olika - för att jag lämnar utrymme för det."

MONTERING

Montering/upphängning av tavla ingår ej i vår monteringstjänst

No recent posts
Ett medvetet köp
Tryggt & säkert
Snabb leverans