ZebranSänggavel modern djuphäftad
4 000 :-

I bakgrunden ser ni gaveln i 180cm, lyxsammet "Vegas mörkgrön 68". Scrolla ner för mer info!

Zebran

Sänggavel modern djuphäftad

4 000 :-

Leveranstid: Tillverkas på beställning, 6-8 veckor. *Vi levererar 90% på 6 veckor.

Prisvärd Kvalitet

Prisvärd Kvalitet

  • Noga utvalda möbler
  • 2 års Produktgaranti
  • Bäst deal inom möbler
Läs mer
Tryggt & Säkert

Tryggt & Säkert

  • Nöjda kunder
  • Trygg E-Handels Certifierad
  • Betala efter leverans
Läs mer
Snabb leverans

Snabb leverans

  • Hem från en dag
  • Hämta själv på lagret
  • Tidbestämd leverans i Sthlm
Läs mer
Klarna

Klarna

Skapa den rätta hotellkänslan med en lyxig sänggavel! Se gavlarna i vårt showroom.

Art deco, den populära inredningsstilen från 20-talet har den senaste tiden fått ett rejält uppsving. Material som sammet, krom och mässing syns allt mer i våra hem. Vår senaste väggdekoration kombinerar dessa material med dekorativa former som skapar ett exklusivt intryck. De nya sänggavlarna ger varje sovrum en härlig hotellkänsla.

Sänggaveln behöver inte endast vara ett komplement till sängen utan är också en avgörande detalj som både lyfter säng och sovrum. Beställ den i samma storlek som sängen eller låt den pryda större delen av väggen som en mjuk fondvägg. Sängstomme och gavel behöver nödvändigtvis inte matcha utan kan med fördel vara i helt olika färger och material. Bara tanken av att varje morgon vakna upp i sitt eget hotellrum ger extra guldkant i vardagen!

Dimensioner

Bredd: 90 cm, 120 cm, 160 cm, 180 cm

Höjd: 125 cm

Djup: 11 cm

Val av färg och material (Info om hur du lägger din beställning)

Gavlarna går att göra i otroligt många olika kulörer och tygkvaliteer. Material (sammet, skinn, linne) och färgkulör väljer du ur färgkartorna nedan. Vi har tagit bilder på några av våra favoriter men vi har tillgång till alla färger och material nedan. Välj den färg du önskar att beställa ur färgkartan nedan och skriv in dess färgkod i varukorgens meddelanderuta. Observera då att detta blir en specialbeställning där sänggaveln går i produktion just för dig. Läs mer om köpvillkoren kring specialbeställningar under fliken Köpavtal.

Purolino 100% linne

Purolino färgkarta

                 

Se hela färgkartan större här på vårt linnetyg Purolino.


Floriante linne/bomull/viskos

Floriante tygkarta

Se hela färgkartan större här på vårt linnetyg Floriante.

Aston polyestersammet 

Aston tygkarta

          

Se hela färgkartan större här på vårt sammetstyg Aston.  


Vegas bomullssammet 

Just denna bomullssammet är något svårare att rengöra än vår populära polyestersammet. Fläckarna tenderar att krypa ner i tyget och vara svåra att torka upp. Detta material väljer du om du har blivit helt förälskad och kan tänka dig att vara lite extra försiktig.

Vegas tygkarta


Se hela färgkartan större här.


Anilinskinn

 anilinskinn

               

Se hela färgkartan större här på vår skinnkarta.

             

Anilinskinnet är det dyraste och bekvämaste skinnet man kan ha på sin skinnmöbel. Endast 5% av alla skinn på marknaden duger till anilinskinn. Skinnet är genomfärgat med obehandlad yta. Resultatet ger det en fin yta med mycket djup och naturliga färgskiftningar. Varje gavel blir således unik och får en egen naturlig prägel. Skinnet är otroligt mjukt och har en fantastisk andningsförmåga. Vänligen observera att färg och struktur på skinnet varierar från rulle till rulle. Skinn är en naturprodukt och det kan därför inte garanteras att skinnet kommer att se ut exakt som på de bilder vi har eller tygprover vi skickar. Detta är charmen med anilinskinn.

Få hem tygprover gratis

Mejla till info@sweef.se och be om tygprover på önskad färg och modell så skickar vi det fraktfritt med posten. Tygprovet är kanske inte exakt samma nyans som möbeln kommer att vara i. Mellan olika tygrullar är det små nyansskillnader. Hela möbeln är från samma tygrulle.

Tillbehör

Vi säljer även två säng-modeller i samma serie, samt två andra typer av sänggavlar

Skötselråd

Klicka här för att läsa våra skötselråd. Vårt paket med möbelvård för 400 kronor innehåller medel som skyddar tyget och gör att det håller sig fräscht längre. I paketet finns även medel för att lättare ta bort fläckar.

Leverans & montering

Levereras i ett kolli.

En skena monteras på gavelryggen samt på väggen vid önskan, för att hänga upp gaveln. Detta ingår ej i vår monteringstjänst.

Läs om våra fraktalternativ - klicka här.

Relaterade produkter

Läs mer på Sweefs blogg

5 andra produkter i samma kategori: