Säg hej till våra nya stolar!

Vi utökar vårt utbud av drömmöbler med nya unika stolar och bord! Men att ta sig in i vårt sortiment är inte lätt; eftersom vi endast säljer möbler vi själva älskar så måste en potentiell ny produkt bli kollektivt godkänd innan den blir en i gänget. Men nu har det alltså hänt!

När det gäller dessa nyförvärv så satsar vi extra på naturmaterial och design som håller över tid, så inget slit och släng eller tillfälliga trendsläpp. Räkna därför med att dessa kompanjoner kommer att hänga med ett bra tag. Och som vanligt står valmöjligheter högt på vår priolista – i detta fall genom alternativ för färgton och träslag. 

Låt oss introducera 🥁

Falken

Falken barstol

Skaffa dig falkblick över ditt inredningsparadis genom att parkera dig på Falken barstol. Här kan du njuta av utsikten från en stilren och avskalad sittplats med ett elegant och överraskande bekvämt ryggstöd som ger både komfort och estetik av hög klass.

Falken stol

Lika bekväm som elegant – så kan man sammanfatta Falken. Här sätter du dig till bords på en lika graciös som gedigen stol. Bara det underbara rundade ryggstödet gör det värt att sitta lite extra länge.

Ugglan

Ugglan barstol

Uppflugen på denna barstol är det lätt att känna sig lika klok och eftertänksam som en uggla. Här bjuds du på ren design och samtidigt mycket karaktär. Den svartmålade eken är det perfekta materialvalet för din alldeles egna utkikspost där du sitter bekvämt i djupa tankar eller livliga samtal.

Ugglan stol

Vill du krydda till din inredning och samtidigt uppnå finess? Flax flax, här kommer Ugglan till undsättning. Ugglan lyckas med konststycket att vara färgstark trots att den är tillverkad av svartmålad ek. Designen förmedlar en lekfullhet som samtidigt hålls tillbaka en aning av rena  och väl avvägda linjer. Intellektuell utan att bli tråkig helt enkelt. Lite som en uggla.

Örnen

Hemmahörande vid ett nordiskt långbord men med mer förfining än mjöddrickande ur horn. Ungefär där hamnar Örnen stilmässigt med sin vackra svängda form och stora portion av hantverksskicklighet. Här hittar du en stabil och bekväm sittplats för långa härliga middagar och samtidigt ett spännande tillskott i din inredning

Svalan

Svalan stol

Har du rest i tiden och hamnat på en 1800-tals-herrgård? Eller kanske på den solbelysta italienska landsbygden? I sällskap av den smäckra Svalan njuter du av en sval elegans i kombination med vingslag från flydda tider. Dock med en mycket högre komfortnivå än vad som återfinns hos loppisfynd.

Svalan bord

Vårt bästsäljare, och mångsidiga klassiska bord har på grund av den nya stolen också fått sig en uppdaterad look, nu med nya rundade ben för att matcha stolsbenen – Om man nu vill matcha perfekt, men det är inget vi är kända för. 

Samtliga stolar är FSC-certifierade i massivt trä, några av modellerna är exklusiva för Sweef. Vi rekommenderar alltid kunder att ta del av våra skötselråd för trä för att öka möblernas livslängd.

Din varukorg