HEJ SLAPPARKOMPIS! KUL ATT DU HITTAT HIT.

Men har Sweef verkligen koll på soffor? Okej, nu är det vi själva som pratar, men ja, det har vi faktiskt. Faktum är att vi kan stoltsera med 1000-tals glada, peppiga och inte sällan lyriska kundomdömen på LipScore. Anledningen är att vi är ett ambitiöst design- och möbelgäng som lägger ner mängder av kärlek och omsorg på att producera sofforna vi vill ha i våra egna vardagsrum. Det innebär att vi suttit, slappat och sovit i samtliga modeller för att försäkra oss om att de är precis så sköna som vi vill ha dem. Så du kan vara lugn – dina soffdrömmar är i trygga händer hos oss.

ENDAST DIN FANTASI SÄTTER GRÄNSERNA

När du väl hittat favoritsoffan börjar det roliga på riktigt. Då är det dags att gå loss bland vårt enorma urval av ljuvliga tyger och fantastiska färger för att skräddarsy din möbelförälskelse helt efter egna önskemål. Genom att kombinera material och färger kan en enskild modell beställas i över 240 olika versioner. Låg risk att du hittar samma stil hemma hos polaren med andra ord. Med Sweef blir din soffa lika magisk som du själv.

VILKEN SOFFA KLICKAR DU MED?

Lär känna Valen, Mammuten, Björnen och många fler av våra färgstarka möbelkaraktärer. En soffa från Sweef har alltid lika mycket personlighet som djuret den är uppkallad efter. Frågan är vilken av dem som flyttar hem till dig.

VALEN DUNSOFFA

Wow, Valen! Sweefs största kärlek. Vårt mest uppskattade häng händer här, i en tokmjuk och inbjudande möbelkärlek, klädd i kvalitetstyger av linne, sammet eller skinn. Välj mellan nätt eller stor soffa, divansoffa, hörnsoffa, fåtölj och fotpall. Varje produkt i Valen-familjen är en tidlös designmöbel med fluffigt, fyllig dunstoppning, för en skön komfort som både sänker ditt tempo och höjer din livskvalité. (Psst! Smygkika in i Sweef-hemmen där Valen flyttat in)

MAMMUTEN MODULSOFFA

Make soff-life great again! Här finnes en lekfull modulsoffa som letar efter en vågad, livsglad partner att dela vardag med. En stor och djup, låg modulsoffa i sammet, linne eller skinn, som byggs ihop till en stor 3-sitssoffa, djup divansoffa, eller kanske stor hörnsoffa? En soffa med fluffig dunstoppning som ger ditt liv nya spelregler. Gör plats för fler gäster, uttryck din unika stil, slappa ännu skönare. Må lite, i Mammuten. (Psst! Smygkika in i Sweef-hemmen där Mammuten flyttat in)

BÄDDSOFFA

Gå i ide i Björnen bäddsoffa, eller lev ditt bästa vakna liv. En stor bäddsoffa, med eller utan bred divan, som är enkel att hålla ren och superskön att slappa i. Björnen-familjen har två djupa bäddsoffor i mjuk bredrandig eller smalrandig manchester och tålig sammet, som ger dig bästa sittkomfort och gosigaste sovstund. Du sitter skönt, slappar bättre och dina gäster sover bäst. Bäddsofforna har en smidig framåtbäddning på 150-160cm, och som om det inte var nog - förvaring under sitsen, det gäller även fotpallen. Compact living done right. (Psst! Smygkika in i Sweef-hemmen där Björnen flyttat in)