Kontaktinfo - Läs mer om Sweef

Kontakt

Vi lägger stor vikt på att svara vår kunder så snabbt det bara går, så vanligtvis behöver du inte vänta länge. För att kontakta oss så ringer du vardagar 9-18, på 08 - 410 441 05 eller skickar ett mail till info@sweef.se.

Vi på Sweef

Vårt härliga gäng på Sweef består av - Elin, Ebba, Emma, Nevena, Sigga, Kim, Anja, Maria, Felix och Ludvig, samt ett gäng underbara extrasäljare som är så viktiga för upplevelsen i vårt showroom! Det är vi tillsammans som driver Sweef, designar möblerna, provslappar nya modeller, sätter trender och hjälper dig att hitta din drömmöbel i inredningsdjungeln.
        

Hela Sweef gänget

Vision

"Sveriges Skönaste Möbler"

Sweef är en e-handel som öppnade i november 2011. Målet är att genom en effektiv logistik, fokus på utvalda modeller samt låga omkostnader kunna sälja kvalitetsmöbler till oslagbara priser. Sweef var ursprungligen en förkortning av "Swedish E-Furniture".

Som det borde funka när man handlar möbler

Vi har vänt och vridit på ett gäng produkter för att hitta och utforma våra möbler. Vi har test-slappat och sovit i bäddsofforna och de är precis så sköna som vi vill att de ska vara. 

Just detta är idén med Sweef. Möbler som vi själva gillar, men till ett betydligt bättre pris än den traditionella möbelhandeln. Vi jobbar tillsammans med etablerade möbelfabriker och säljer på nätet utan dyra butikslokaler. Du betalar bara för möblernas höga kvalitet.

Vi använder film och bilder av hög kvalité för att beskriva möblerna. Vi vet att det inte räcker för alla så därför har vi också alla våra möbler utställda i ett showroom så att det finns en möjlighet att känna och provsitta.

Många av möblerna är färdigmonterade, resterande monteras lätt med förberedda monteringanvisningar. Varorna är noggrant emballerade och du kan hämta på vårt lager samma dag som du köpt. Önskar du hemleverans så har vi snabba frakter till hela Sverige. Oftast har vi varan hemma på vårt lager i Jordbro så att vi kan skicka iväg direkt.

Sweef är väldigt enkelt och smidigt, precis som vi vill att det ska fungera när man köper möbler.

Hylla oss, eller fråga ut oss? Hör gärna av dig på vår Facebook-sida eller ring oss på 08 – 410 441 05.

 

Med vänliga hälsningar

Ludvig Ungewitter
Grundare

Information

E-post

Maila oss på Info@sweef.se

Telefon & Kundtjänst

Ring oss på 08 - 410 441 05 (Mån-Fre: 09.00-18.00)

VD

Felix Kruth

Felix@sweef.se

Kontakt PR

Nevena Hamilton

Nevena@sweef.se

Kontor & Showroom

Sweef AB

Drottninggatan 75
SE-111 60 Stockholm

Sweden 

Organisationsnummer

Org. no: 556850-4681
VAT no: SE556850468101

Lager

Sun-Com Logistics AB
Lagervägen 36
136 50 Jordbro

Våra senaste "five star" omdömen

Vi har bäst betyg i Sverige på vår typ av försäljning. Dvs, stora mjuka soffor online. Här är våra senaste högsta betyg. Klickar ni Trustpilot länken ser ni alla betyg. Vi är både stolta och glada över att vi får så många toppbetyg. Tack alla kunder och blivande kunder.


Prisvärd Kvalitet

Prisvärd Kvalitet

  • Noga utvalda möbler
  • 2 års Produktgaranti
  • Bäst deal inom möbler
Läs mer
Tryggt & Säkert

Tryggt & Säkert

  • Nöjda kunder
  • Trygg E-Handels Certifierad
  • Betala efter leverans
Läs mer
Snabb leverans

Snabb leverans

  • Hem från en dag
  • Hämta själv på lagret
  • Tidbestämd leverans i Sthlm
Läs mer