VÅRT KONCEPT

Sweef är en e-handel som öppnade i november 2011. Målet är att genom en effektiv logistik, fokus på utvalda modeller samt låga omkostnader kunna sälja kvalitetsmöbler till oslagbara priser. Sweef har ett showroom/kontor på Drottninggatan 75 i Stockholm innerstad. Vår vision är Sveriges Skönaste Möbler och en personlig touch med våra kunder. Sweef står för kvalité och är lite roligare, lite snabbare och lite skönare.

PRESSKONTAKT

Linda Fernell - linda@sweef.se

Har du marknadsfrågor? Kontakta sandra@sweef.se.

BILDBANK

Vi älskar det visuella! Därför har vi både frilagda produktbilder och härliga annonsbilder att frossa i. Se våra bilder på Flickr. Kom ihåg att ange Sweef.se på de produkter ni publicerar/använder!

LOGGA

Sweef logo i vector format.

Sweef logo (ee) i vector format.

SWEEF I SOCIALA MEDIER

Följ oss på FacebookPinterestInstagram, Youtube TikTok och vår blogg.

PRODUKTLÅN

Som press är du varmt välkommen att låna produkter till olika inredningsreportage eller stylinguppdrag. Maila oss på samarbete@sweef.se för mer information om hur du går tillväga. Vid ett intressant utbyte så skickas produkterna till din angivna adress inom 3 dagar, såvida produkten finns i lager. Du får låna produkterna i upp till en vecka. Har du några särskilda önskemål eller vill bolla idéer är du välkommen att kontakta oss.