HEJ, FÖRETAGARE!

Även du som företagare kan få en skön Sweefatmosfär med hjälp av just oss! Har du en färdig vision från start till stopp och behöver lite grymma möbler eller känner du att inspirationen och ideerna börjar sina? Då finns vi här! Vi älskar stort som smått, och hjälper er med allt från färg- och tygval eller så dyker vi djupare och hittar en unik inredningsplan för just ert ändamål. Tyger och material kan vi anpassa efter just ditt företags profil. Varför inte göra en hel inredning i just den färg som ditt företag vurmar för. Vårt mål är att locka fram det där lilla extra som passar perfekt för just ditt företag.


MED OSS BLIR NI...

...en hotellobby som får varje gäst att känna eufori! Ett co-working space som lockar fram de mest kreativa ideérna. Ett drivet företag som strävar efter en miljö som får varje medarbetare att aldrig vilja gå hem.

TJÄNSTER

Som företagskund får du hjälp med ett helhetsupplägg. Moodboards, förslag på möbelplacering, tyg- och färgval samt en personlig kontakt längs hela vägen. Inom Stockholmsområdet kommer vi gärna ut till er för att få en känsla och vision för vad just ni behöver och önskar.

LEASING

Sweef har ett samarbete med Leasepro. Ta med detta i beräkningen då det är smidigt att betala av med månadsfaktura.

Varför ska jag leasa?
När du investerar genom leasing behöver du varken binda kapital eller anstränga din likviditet. Dina likvida medel kan användas till andra ändamål. Leasepro äger utrustningen och du hyr den. Utrustningen blir ingen tillgång i din balansräkning eftersom hyresgivaren står som ägare och du behöver inte belasta företagets skuldkonto. En gynnsam följd av att du hyr din utrustning blir därmed positiva effekter på soliditeten.

Hur?
Leasepro köper utrustningen och överlåter nyttjanderätten till dig. Vi kommer överens om en avtalstid som passar, vanligtvis mellan 36 och 60 månader, allt beroende på utrustning och användande. Leasingavgiften beräknas oftast efter annuitetsmetoden, vilket innebär att du har samma månadskostnad hela avtalstiden. Leasingen kan även inkludera en bra allriskförsäkring som täcker alla oförutsedda händelser såsom stöld, brand, vattenskada, maskinskada etc.

Vad händer efter avtalstidens slut?
Tre månader innan leasingavtalet når sitt slutdatum, är det dags att besluta sig för vad som ska ske med utrustningen. Vanligtvis köper du som leastagare utrustningen till det förutbestämda restvärdet och blir då ägare av utrustningen. Vill du inte själv köpa utrustningen, kan du anvisa annan köpare, som då får köpa till det förutbestämda restvärdet. Det går även bra att förlänga leasingavtalet till en reducerad leasingavgift.

TYGER

Beroende på storlek på affären kan vi erbjuda ett bredare sortiment av våra tyger än till privatförsäljning. Vi har ännu fler olika varianter på tyger att tillgå eller färger. Tex om det är intressant att exakt matcha företagets färger eller tex ta in ett tåligt alcantara tyg som lämpar sig bättre i offentlig miljö än privat hemma.

LEVERANS

Leveransmöjligheterna varierar i Sverige. I Stockholm + Mälardalen kan vi erbjuda både frakt och montering. Till viss del även på andra orter.

REFERENSER

Convendum
Varför valde ni Sweef?
- Vi valde Sweef då de har en lyxig och elegant stil på sina möbler som passar väldigt fint med vårt koncept och får våra lokaler/lounger att kännas väldigt hemtrevliga. Som ett lyxigt och varmt vardagsrum.

Vad har funkat bäst med samarbetet med Sweef?
- Korta leveranstider, fint bemötande och en attityd att "klart vi fixar de!".

Galleri

Flera bilder

KONTAKT & KOM IGÅNG

Maila oss på Info@sweef.se och lämna information om ditt projekt, så återkommer Nicole eller Jeanette till er. Vill du komma igång snabbt så går det också fint att ringa Jeanette på nummer: 0704 46 20 23.