VISION - "SVERIGES SKÖNASTE MÖBLER"

Sweef är en e-handel som öppnade 2011. Målet är att genom en effektiv logistik, fokus på utvalda modeller samt låga omkostnader kunna sälja kvalitetsmöbler till oslagbara priser. Sweef var ursprungligen en förkortning av "Swedish E-Furniture".

SOM DET BORDE FUNKA NÄR MAN KÖPER MÖBLER

Vi har vänt och vridit på ett gäng produkter för att utforma våra möbler. Vi har test-slappat och sovit i bäddsofforna och de är precis så sköna som vi vill att de ska vara. Just detta är idén med Sweef. Möbler som vi själva gillar, men till ett betydligt bättre pris än den traditionella möbelhandeln. Vi jobbar tillsammans med etablerade möbelfabriker och säljer på nätet utan dyra butikslokaler. Du betalar bara för möblernas höga kvalitet. Vi använder film och bilder av hög kvalité för att beskriva möblerna. Vi vet att det inte räcker för alla så därför har vi också alla våra möbler utställda i ett showroom så att det finns en möjlighet att känna och provsitta. Många av möblerna är färdigmonterade, resterande monteras lätt med förberedda monteringanvisningar. Sweef är väldigt enkelt och smidigt, precis som vi vill att det ska fungera när man köper möbler.

VÄRDEGRUND

Vår Sweef-familj består av ett innerligt gäng med unika karaktärer, som alla delar samma värdefulla värdegrund. Tillsammans har vi tagit fram en värdegrund, som påminner oss om hur vi varje dag vill vara mot varandra och alla människor vi möter i vårt arbete. Det här är vi, och kommer alltid att vara vi.

KUL En arbetsdag på Sweef är lika med showtime! Genom min oslagbara energi går jag in till 100% för att skapa en rolig stämning för kunder, kollegor och alla som råkar komma i min väg.

POSITIV ATTITYD För varje problem är lösningen oftast en M8, verktygslåda, eller ett samtal bort. Vilken situation som än uppstår ser jag alltid saken från den ljusa sidan och möjligheter istället för bekymmer.

ANSVAR På Sweef gäller Scout's honor! Fast minus kortbyxor och beiga skjortor. Jag står för mina handlingar och håller vad jag lovar. På så vis blir jag trovärdig.

RESPEKT R.E.S.P.E.C.T sjöng Aretha Franklin och vi sjunger med! Jag tar mig tid att se, lyssna och försöka förstå allt och alla i min omgivning och behandlar andra som jag själv vill bli behandlad.

GRUNDARE & VD

Ludvig Ungewitter - Ludvig@sweef.se

ORGANISATIONSNUMMER

Org. no: 556850-4681


VAT no: SE556850468101