Vi vill träffa dig och förverkliga dina inredningsdrömmar! Än så länge finns vårt fulla sortiment endast i Stockholm, i samma lokaler som hela Sweef-familjen huserar. Delvis för att vi inte kan slita oss från våra egna möbler, samt att det är kostnadseffektivt och smidigt. Men vi har även ett fåtal utställningar i våra "satellit-showroom" utanför Stockholm. Där finns ett urval av produkter och färgkartor att provsitta i, se och känna på. (Psst! Om du inte har möjlighet att komma till något Showroom för provsittning - se Sweefare provsitta och prata om möblerna på vår Livesändnings-sida)


SHOWROOM | STOCKHOLM

Det finns inget härligare för oss än att träffa nyfrälsta eller blivande Sweefare! Därför satte vi oss lokalt i Stockholm för bästa möjlighet att bjuda in er till oss. Kom och provslappa din drömmöbel, ställ dina hjärtefrågor, utmana oss med din planlösning, kläm på tyger och inspireras! (Psst! Hundar är varmt välkomna till oss)

VÅRT SHOWROOM FINNS PÅ
Drottninggatan 75, 111 60 Stockholm

VÅRA ÖPPETTIDER 
Måndag-fredag: 10-18 (ordinarie helgfria)
Lördag: 11-16 (ordinarie helgfria)

SATELLIT-SHOWROOM | MALMÖ

Vi har en mindre utställning hos bästa Beyond Us i Malmö. Där har vi ställt våra populäraste modeller (Valen, Mammuten, Björnen) och det finns fler tygprover att titta på. Dessa modeller är en bra referens för många av våra andra soffor som på många sätt påminner om dessa i sittkomfort. Enbart provsittning. Personalen jobbar för Beyond Us men kan hjälpa till med enklare frågor.

ADRESS Södra vallgatan 5, 211 40 Malmö
ÖPPETTIDER
 Se aktuell info på Beyond Us hemsida

SATELLIT-SHOWROOM | HELSINGBORG

Vi har lyxen att bjuda hem er till en underbar familj i Helsingborg, där ett gäng av våra mest populära modeller står placerade i hemmamiljö, så som Valen XL soffa, Valen loveseat, Mammuten modulsoffa (loveseat, 1-5-sits, hörn, fotpall), Svanen soffa, Björnen fotpall och Lejonet fåtölj. Enbart provsittning, ej personal, däremot finns familjen till hands för enklare frågor. 

ADRESS
 Sofierovägen 11, 254 33 Helsingborg
KONTAKT 076 840 00 00
ÖPPETTIDER Lördag och söndag 13.00-15.00

SHOWROOM | NORGE

Missa inte vårt Showroom i Oslo.