utemöbler-sweef

När den efterlängtade våren är i antågande breddar vi horisonterna och lanserar utemöbler. Välj mellan soffa och fåtölj i teak, matcha med ett bord och dröm dig bort till en  solig terrass i Sydeuropa. Läs mer om vår nya satsning och inredningstips – utomhus!  

– På Sweef lever vi för att skapa Sveriges skönaste möbler. Men hittills har vi främst fokuserat på  insidan av hemmet. Nu siktar vi på att leverera samma legendariska mysfaktor på uteplatsen,  berättar Linda Fernell, PR Manager på Sweef.  

Därmed är det dags för möbelserien Tranan att flaxa in i sortiment. Tranan bjuder på en  kombination av stil och komfort – som vi designat för att väcka drömmar om ljumma sommarvindar på sydeuropeiska terrasser.  

Målet är att möblerna ska kännas lika mjuka som vanliga soffor tack vare tjocka dynor av kallskum.  Och om ett regnmoln skulle sväva förbi är tyget designat för att släppa igenom vatten och torka  snabbt. 

– Resultatet blir en hittills outforskad fluffighetsnivå för utemöbler. En stomme av tålig teak  garanterar samtidigt ett långt och lyckligt liv ute i det fria. Det superfina italienska tyget som finns  i många färger och mönster ger den extra kryddan som får Tranan att spela i en klass för sig, säger  Linda.  

Stifta närmare bekantskap med utemöbelserien Tranan och gör dig redo för vårens sköna utehäng.  

Tranans utemöbler i teak – soffa pris 25 000 kr och fåtölj pris 13 000 kr.  

Skönt och snyggt med tvättbara utomhustyger och dynor i mjuk kallskum.  

VÅRA BÄSTA INREDNINGSTIPS – UTE! 

1. Planera för att skapa en trivsam miljö du inte vill lämna

2. Tänk rum, dela upp uteplatsen i grupper

3. Styla med hjälp av textilier och belysning – Minst lika viktigt inne som ute!