Finns det något roligare än att nörda ner sig i tyger? Vi har funderat på saken men lyckats inte komma på nåt. Därför gör vi plats på scen för några favoriter som får vårt tyghjärta att bulta extra snabbt!

Bouclé – Teddytyg

Bouclé är ett av våra trendigaste tyger som lockar med det enkla i det fluffiga.

Detta lättskötta och slittåliga teddytyg är en perfekt kompanjon genom vardagslivets alla äventyr och tar dessutom väl hand om dig med sin mjuka och klappvänliga myskomfort.
 
Känslan av kortklippt fårull är utmärkt för att bryta av mot svala linnemöbler och blir snabbt både en stilhöjare och populär samlingsplats.

Mammut Love Seat i Bouclé – Vit 111

Nuvole – Förstärkt bomull

Tillåt oss presentera det förföriska tyget som fick besökarna i vårt Showroom att falla pladask.  
 
Kan det ha berott på den mjuk-grova ytan, de vackra, jordnära nyanserna eller kanske fransdetaljerna på dekorationskuddarna? Ingen vet säkert men efter en snabb blick på tyget var det redan för sent.
 
Kort sagt utgör Nuvole ett härligt, vackert och lättskött tillskott i vårt tygsortiment. Ett perfekt val för familjen som uppskattar ett liv i soffan men ogärna tummar på stil och utseende.

Valen 330 i Nuvole – Sand 400

Bäddsoffor i ny kostym!  

Även bland våra bäddsoffor råder febril tygaktivitet. Nu kan nämligen övernattande gäster få sin skönhetssömn i en bäddsoffa klädd med något av våra nya drömtyger!

Räven bäddsoffa i Salvador – Laxrosa 11

Soffan Räven har fått stå modell och är här klädd i tyget Salvador. Ett lyxigt, tjockt sammetstyg i rika nyanser med korthårig karaktär.

Salvador är slitstarkt och uppskattas särskilt av familjer med barn och djur på grund av dess enkla skötsel och vattenresistens.

Anafi

Capri

Manchester. Behöver vi säga mer? En tygklassiker med lika mycket personlighet som en Oxfordprofessor. Här har vi plockat ut den bredrandiga Anafi i nyansen Kräm samt den smalrandiga Capri i Rost. 

I vår smarta tygväljare kan du laborera med mängder av tygval inför soffköpet. Välj bara vilken soffa du vill ha och klicka sen på ”Tyg”.