Nu söker vi en ny kundtjänst-stjärna till vårt Sweefgäng och kanske är det just du?
Vi på Sweef har ett episkt uppdrag som går ut på att utveckla och sälja Sveriges skönaste möbler. Vi säljer online men har även showroom/kontor på Drottninggatan 75 i Stockholm.

The magic happens i vårt showroom där vi förutom försäljning har en nära dialog med möbelfabriker för att kontinuerligt förbättra våra produkter och ta fram nya modeller.

Det som skiljer oss från våra konkurrenter är den passion och selektion vi har för våra möbler. Vi är mycket noga med vårt sortiment och säljer endast det vi själva vill ha hemma. Allt har vi suttit, slappat och sovit i för att försäkra oss om att möblerna verkligen förtjänar Sveriges skönaste. Glädjande nog har arbetet lönat sig för nu behöver vi utöka vårt dreamteam med en multibegåvad kundjänststjärna!

Det innebär en chans för dig att komma in i ett snabbt växande företag som mutat in ett passionerat revir i möbelbranschen. För att passa in i vårt gäng krävs en speciell mix av färdigheter…

Dina superkrafter

  • Är flytande på Norska
  • Har erfarenhet från arbete med kundtjänst och drift
  • Stor passion för service.
  • God datorvana och duktig på att uttrycka dig i skrift
  • Positiv och ser varje utmaning som en möjlighet
  • Lösningsorienterad och självständig
  • Har erfarenhet eller intresse för arbete med e-handel

Tjänsten innefattar heltid, du kommer att få jobba med olika uppgifter såsom kundfrågor, logistik, drift, sälj och uppdateringar av vår hemsida. 

Kliar det i fingrarna?

Känns detta som en kusligt klockren beskrivning av dig? Skicka oss gärna en brevduva och slå oss med häpnad!

Maila din ansökan till emma@sweef.se och döp mailet med ”Potentiell Sweefare anmäler sig”.

Vi ser fram emot att få träffa dig!

//Sweefarna