I samarbete med Rituals presenterar vi fyra olika inspirerande miljöer, med en unik och skräddarsydd sittdel till varje rum. Rituals flyttar in och höjer mysfaktorn ytterligare till nivåer vi trodde var ouppnåeliga! I dessa miljöer stimuleras flera av våra sinnen för att skapa maxad harmoni, för oss går doft, komfort och inredning hand i hand! Tillsammans hoppas vi inspirera till balansera sinnesro, hemmets finaste egenskap. Miljöerna är stylade av två av Sveriges mest välkända inredningsprofiler, kan du gissa vilken stylist som skapat respektive rum?

Tävling
Förvandla ditt hem till en oas av välbehag med produkter och heminredning från Rituals och Sweef.

Delta i tävlingen genom att välja den styling som bäst matchar din personliga stil och få chansen att vinna produkter från Rituals Classic Home Collection (värde 2320 kr) och ett presentkort från oss Sweefare till ett värde av 5000 kr.

Vilken stil passar dig bäst?

The Ritual of Sakura – Inspireras av en frisk och sober miljö där en ljus Hajen flyttat in, i tyget ”Återvunnen Manchester” Ivory 101. Tillåt dig själv att drömma dig bort i nyanser av vitt, beige och inslag av blommig doft.
Soffbord: Stenbord – Lyx // Kuddar: 62x62cm i Purolino, Laxrosa 48 och 60×40 i Vegas, Rosa 57 // Kuddar på golvet: 62x62cm i Purolino, Naturell 04, Matta: Fluffmatta i Vit (2x3m)

The Ritual of Ayurveda – I en jordnära och varm miljö passar en murrig sammets Mammut Loveseat perfekt, i Aston färg Mjölkchoklad 122. Mysfaktorn maxas ytterligare med harmoniska doftljus, mörka toner och rökelser som ger balans.
Kuddar på golvet: 45x45cm i Vegas, Rosa 57 // Kuddar i Loveseat: 45x45cm i Floriante, Specialfärg 1274-06 och Cylinderkudde i Floriante, Rosa 1503-38 // Matta: Vintage matta i original (2,6×3,64)

The Ritual of Jing – Presenterar en lugnande och rogivande miljö med det bästa från naturen hemma. En sfär av mossiga gröna toner och vår klassiker Tigern howardsoffa i tyget Vegas, Mörkgrön 68. Stylat med inslag av trä och naturinspirerande detaljer.
Soffbord: Rådjuret i massiv valnöt // Golvlampa: Le Klint – 349 Paper golvlampa // Kuddar i soffan: 45x45cm i tyget Vegas, Mörkgrön 68 och Floriante, Vit 1274-02 // Kudde på golvet: Bollkudde i Vegas, Mörkgrön 68 // Matta: Vintage matta original (3,64X2,71M)

The Rituals of Mehr – Interiör och detaljer gifter sig med varandra och skapar en energigivande och positiv atmosfär, inte konstigt att Giraffen stortrivs! Nyanser av rostgult, brunt, guld ger inslag av sol och energi.
Soffbord: Leoparden 50x50cm i Terrazzo – Bianco till vänster och Leoparden 85cm med stenskiva i Terrazzo – Bianco till höger // Sidobord placerad bakom fåtöljen: Leoparden 100cm med stenskiva i Terrazzo – Bianco // Kuddar i fåtölj: 60×40 i Vegas, Nougat 39 och Bollkudde i Floriante, Vit 1274-02 // Kudde på golvet: 45x45cm i Aston, Silver 85 // Golvlampa: Vega // Matta: Ullmatta i Ivory (2,5×3,5m)