Nu söker vi en ny stjärna till vårt Sweefgäng och kanske är det just du? Vi på Sweef har ett episkt uppdrag som går ut på att utveckla och sälja Sveriges skönaste möbler. Vi säljer  online men har även showroom/kontor på Drottninggatan 75 i Stockholm.

The magic happens i vårt showroom där vi förutom försäljning har en nära dialog med möbelfabriker för att kontinuerligt förbättra våra produkter och ta fram nya modeller.

Det som skiljer oss från våra konkurrenter är den passion och selektion vi har för våra möbler. Vi är mycket noga med vårt sortiment och säljer endast det vi själva vill ha hemma.

Allt har vi suttit, slappat och sovit i för att försäkra oss om att möblerna verkligen förtjänar Sveriges skönaste. Glädjande nog har arbetet lönat sig för nu behöver vi utöka vårt dreamteam med duktiga extrasäljare till vårt showroom!

Dina superkrafter

  • Har en stor passion för service. Du brinner för att hjälpa andra för att hitta de bästa lösningarna
  • Du är positiv och ser varje utmaning som en möjlighet
  • Lösningsorienterad och självständig
  • Har möjlighet att arbeta flexibla dagar

Tjänsten innefattar sälj i vårt showroom där du kommer att få hjälpa våra kunder med tips, råd och beställning. Vi söker dig som kan arbeta flexibla vardagar till 18.00 och som även kan hoppa in vissa lördagar vid behov.

Kliar det i fingrarna?

Känns detta som en kusligt klockren beskrivning av dig? Skicka oss gärna en brevduva och slå oss med häpnad. Maila din ansökan till emma@sweef.se och döp mailet med ”Potentiell Sweefare anmäler sig”.

Vi ser fram emot att få träffa dig!