sweef_soffa_valenloveseat_giraffen_svart_vit

Vi tror lika lite på massproduktion som masskonsumtion och vill istället alltid erbjuda våra kunder rättvisa priser redan från start. Därför finns varken rea, lockpriser eller kommersiella utförsäljningar som Black Friday hos oss.

En möbel är en investering och inget vi ser byts ut varje år, den ska istället glädja dig länge och vara dig trogen i många år. Om du tröttnat på din fina soffa erbjuder vi avtagbara klädslar, fina kuddar och mjuka plädar som gör under med din möbel.

Vi ser gärna att vi tillsammans spar på både miljö och plånbok. Är du osäker på vad som passar ditt hem, hur du får nytt liv i din trötta soffa eller bara vill ha lite tips och råd kring färg och form är du mer välkommen att höra av dig till oss. 

Vi älskar utmaningar!

//Sweefarna