Vi får dagligen förfrågningar om när vi öppnar showroom på olika platser i vårt vackra land vilket är otroligt roligt. Självklart önskar vi att det fanns en möjlighet för så många som möjligt att få prova våra mysiga möbler. Vi kan nu meddela att vi funnit en lösning. Tjoho!

Många av er kanske inte vet att Sweef inte alltid haft ett showroom. I början placerade vi ut flera av våra möbler på olika caféer och restauranger i Stockholm. Perfekt för våra kunder att känna av möblerna i en mysig miljö.

Vi har nu utvecklat detta koncept lite och kommer framöver försöka ställa ut våra möbler hos olika så kallade ambassadörer. Det kan vara en liten klädbutik, skönhetssalong eller annat trevligt.

Hos dessa ambassadörer ska våra fina kunder kunna provsitta olika modeller, känna på tyger och i vissa fall få hjälp med att lägga en order. Hur skoj?!

På vår hemsida kommer vi sedan att lägga upp en karta där vi placerat ut alla smultronställen som ni kan besöka. Håll utkik efter detta!

Vår senaste ambassadör är A cup of Lifestyle som är en mysig lifestyle butik i Lidköping. Här finns allt ifrån kläder till inredning och möbler.

sweef-soffa-sammetsoffa-tygprover-gra

Här har vi bland annat valt att ställa ut Tigern, Valen, Mustangen och Buffeln. På plats finns även lite tygprover att kika på.

sweef-fatolj-sammet-nitar

Detta härliga lilla smultronställe är perfekt för er alla som bor i Göteborg eller neråt i landet!

A cup of Lifestyle hittar ni här.

Har du en butik, salong eller annan trevlig verksamhet som du tror skulle passa oss väl? Hör då gärna av dig till oss på info@sweef.se och döp mailet till ”ambassadör”.

//Sweefarna