Nu söker vi en ny stjärna till vårt Sweefgäng och kanske är det just du? Vi på Sweef har ett episkt uppdrag som går ut på att utveckla och sälja Sveriges skönaste möbler. Vi säljer  online men har även showroom/kontor på Drottninggatan 75 i Stockholm.

The magic happens i vårt showroom där vi förutom försäljning har en nära dialog med möbelfabriker för att kontinuerligt förbättra våra produkter och ta fram nya modeller.

Det som skiljer oss från våra konkurrenter är den passion och selektion vi har för våra möbler. Vi är mycket noga med vårt sortiment och säljer endast det vi själva vill ha hemma.

Allt har vi suttit, slappat och sovit i för att försäkra oss om att möblerna verkligen förtjänar Sveriges skönaste. Glädjande nog har arbetet lönat sig för nu behöver vi utöka vårt dreamteam med en multibegåvad kundjänststjärna!

Det innebär en chans för dig att komma in i ett snabbt växande företag som mutat in ett passionerat revir i möbelbranschen. Men för att passa in i vårt gäng krävs en speciell mix av färdigheter…

Dina superkrafter

  • Har en stor passion för service. Du brinner för att hjälpa andra för att hitta de bästa lösningarna
  • God datorvana och snabb med att lära sig och jobba i olika program samtidigt
  • Du är positiv och ser varje utmaning som en möjlighet
  • Lösningsorienterad och självständig

Tjänsten innefattar heltid där du kommer att få jobba med olika kundtjänst-relaterade uppgifter som kundfrågor via chatt, mail och telefon. Du kommer att jobba både helger och vardagar, dock inte mer än heltid.

Kliar det i fingrarna?
Känns detta som en kusligt klockren beskrivning av dig? Skicka oss gärna en brevduva och slå oss med häpnad. Maila din ansökan till emma@sweef.se och döp mailet med ”Potentiell Sweefare anmäler sig”.

Vi ser fram emot att få träffa dig!

//Sweefarna