Vad händer egentligen om vi sammanför Sveriges skönaste möbler med Sveriges bästa ljud?

Magi, succé eller en match made in heaven?

Lugn, vi har testat och resultatet är slående.

Vi tog en av våra maffigaste giganter Buffeln chesterfieldsoffa i glittrande blå sammet och lät den flytta in till ingen mindre än Pause ljud och bild. Här skulle den vara omgiven av det som ryktas vara Sveriges bästa ljud.

Två vd:ar intog testpanelen – Ludvig för Sweef och Fredrik för Pause. Upp till bevis!

Varför hamnade just Buffeln här Ludvig?

Valet var enkelt, det skulle vara en soffa som får besökaren att nästan svimma när den kommer in. Med det sagt är det helt klart en soffa som verkligen syns, en eye-catcher. Det är också en perfekt pjäs att bara luta sig tillbaka i.

Men hur viktigt är det att man sitter bekvämt när nya klanger ska tas in?

Väldigt viktigt, särskilt i en miljö där ljud ska vara i fokus. Då gäller det att verkligen kunna luta sig tillbaka i något riktigt skönt och bara lyssna. Vi är ju ute efter helhetsupplevelsen och då är komfort minst lika viktigt.

Berätta lite om Pause, vad är hemligheten Fredrik?

Det som utmärker oss är att vi har ljud som känns. Bra ljud sitter inte i örat utan det är en djupare känsla i kroppen. Det som känns är ljudets förmåga att omfamna lyssnaren på ett bra sätt och ta in hela rummet.

Och hur skulle du beskriva Buffeln för någon som aldrig har fått uppleva dess fulla potential?

Otroligt komfortabel, en soffa som hela kroppen kan slappna av i. Jag har dock en regel här i butiken och det är att vår personal aldrig får sitta och slappa i möblerna men jag smyger då och då in för att sitta lite i den ändå. Jag älskar den verkligen. Och färgen, den bara poppar!

Summan av kardemumman, har vi en match made in heaven Fredrik?

Jag säger bara så här, du har inte suttit i en soffa innan du suttit i en Sweefsoffa o du har inte hört musik innan du lyssnat på Pause högtalare. Tillsammans blir 1+1=3.

 

Nyfiken på detta magiska ljud? Läs mer här.

 

 

 

//Sweefarna

 

 

 

 

 

 

 

 

# # # # # # # # # # #

13 mars, 2020