Snart lider även detta fantastiska år mot sitt slut men wow så roligt vi haft. Vi kommer sannerligen att titta tillbaka på 2019 med ett leende på läpparna. Häng med oss på en liten tillbakablick på vad just detta året bjudit på!

Årets händelse

I höstas fick lampgenierna By Rydéns den lysande idén att flytta in till vårt showroom. Varje hörn lös upp, fick nytt liv och allt blev plötsligt komplett!

Årets nyhet

När denna skarpa, strama och kaxiga modulsoffa helt i kallskum anlände simmade längre ingen lugnt. Hajen välkomnades med pompa och ståt till vår lilla djurfamilj.

Årets fest

Livet är till för att firas och vad är bättre än att göra det med människor man älskar? Årets julfest hade vi tillsammans med stjärnorna på By Rydéns och den blev allt annat än traditionell!

Årets fotografering

Winterviken, detta magiska ställe. Här fick vi i år möjlighet att spendera en hel dag tillsammans med våra möbler. Har ni inte varit där borde ett besök bli ett nyårslöfte.

Årets samarbete

Vi älskar samarbeten och speciellt sådana som ger tillbaka. Vårt senaste är med inga mindre än SËBOU. Ett gäng som brinner för design och hållbarhet. Varje matta försörjer familjer och finansierar skolgång. We love it!

Årets redaktionella

Varje nummer av Sköna Hem är en ren och skär inspiration. Denna styling med våra fina möbler i valnöt golvade oss totalt. Här vill vi bara flytta in och anordna middagar som aldrig tar slut. Styling, Rebecca Kobus, foto, Martin Cederblad.

Årets Instagrambild

Vår bjässe Mammuten i ribbad ljus sammet hemma hos fina @annica blev årets följarfavorit. Vi förstår magin!

Årets julbild

Ännu ett år – ännu en utlovad julbild från hela gänget på Sweef. I år gick vi all in och hade även tomten på besök. Giraffen bjöd också på stjärterum för 8 glada nissar!

 

Ett stort tack till våra kära kunder som tror på oss och låter oss få göra det vi älskar allra mest. Vi vill önska er alla ett magiskt nytt år och hoppas att ni följer med oss på nya äventyr!

 

 

//Sweefarna