För att fira in julen ordentligt fick vi tillsammans med By Rydéns en fullkomligt lysande idé att slå på stort och ställa till med fest.

Glöggmingel, konsert, julmys, party, varför nöja sig med bara ett tema när alla är lika roliga? Vår julfest blev därför en något annorlunda sådan!

Gästerna välkomnades med ett kylt glass bubbel, lovely.

Vitamin Well stod för kvällens alkoholfria alternativ med deras senaste nyhet Reload Zero som dessutom är sockerfri och innehåller vitamin D. Perfekt när solen varit på semester ett tag.

Ett glas i handen och där var minglet igång. Mingle away!

Lite längre in i lokalen väntade vår eminente tatuerare som gladeligen förevigade önskat motiv på kroppen. Allt ifrån en Björnen bäddsoffa till en dikt om mor. Vilket vågat gäng!

Mycket nytt att ta in för våra gäster och mobilen var ständigt framme för att föreviga varje ny miljö.

Dryck mättar inga magar men det gör livets burgare från Babas. Det var sannerligen glada miner i kön där både en och annan pläd fick agera jacka. Tack för detta brunbjörnen!

Detta grymma gäng serverade våra hungriga gäster hela kvällen lång och bjöd inte bara på gott käk utan också härlig stämning!

Det är alltid så roligt att se våra gäster trivas och känna sig som hemma i våra kära möbler. Delad glädje är ju alltid dubbel glädje. Tur är också att vår polyestersammet tål det mesta i fläckväg. Det ska ju vara gött att leva!

There is always room for some dessert. Kvällens nyttiga efterrätt stod Clean Eating för som bjöd på sin hiskeligt goda sockerfria vita choklad. Gästerna kunde välja mellan yoghurt jordgubb och vanilj. Wow hörni.

Smockfullt var det här i väntan på kvällens musikaliska under som väntades bjuda på en och annan jingel.

Här har vi gänget från grymma Baggpipe Studios som underhöll oss med deras vackra stämmor. Det spelades allt ifrån jullåtar till hyllningslåtar för Marie Fredriksson.

Även nytt material framfördes från fantastiska SYLVE och EEVA. Ren och skär magi. In och lyssna här och här!

För att återfå energi efter all dans och mingel bjöds det på ännu ett sockerfritt alternativ. Nicks senaste nyhet soft toffee var en mjuk koladröm täckt av choklad. Perfekt som snacks eller lördagsgodis med gott samvete.

Denna pang-kväll avslutades som ett blixtnedslag när vår VD Ludvig la sig under pennan med egen design – en blixt.

Until next time!

//Sweefarna