Design är vår passion och något vi starkt brinner för. Idéer kläcks i de mest oväntade situationer och en ny design blir född. Det är dock inte bara en ny design som kommit till världen utan också ett nytt sweefdjur som blir en viktig del i vår lilla familj.

Hur lyckliga vi än blir av varje tillskott så är vi samtidigt medvetna över den påverkan varje ny medlem utgör på vår fina planet. Som ett företag oavsett storlek har vi därför ett ansvar att ständigt sträva efter en lika hållbar produktion som konsumtion. Men även att på olika sätt ge tillbaka.

Genom att sätta mål, vara transparenta och lyhörda i vårt arbete kan vi komma långt. Ensam sägs vara stark men vi tror mer på en enad front, att tillsammans skapa magi!

Därför kommer vi varje månad välja en organisation eller ett projekt som vi tillsammans med våra kunder samlar in pengar till. Organisationen/projektet vi väljer presenteras vid varje månadsslut på vår blogg.

Längst ner i vår varukorg kommer det finnas en liten ruta för kund att klicka i för att bidra med 50 kr. För varje 50 kronor som kund skänker dubblar vi beloppet. Vid slutet av varje månad presenteras hur mycket vi tillsammans med våra kära kunder har lyckats samla in och vilken organisation/projekt pengarna går till. Let’s do this!

Vi är så taggade!!!

 

 

 

//Sweefarna

 

# # # # # # #

14 november, 2019