Är du nyfiken, god med ord och vill lära dig mer om hur du bygger ett varumärke?

Då har du som studerar marknadsföring/PR chans att söka praktik hos oss!

Vi på Sweef har ett episkt uppdrag som går ut på att utveckla och sälja Sveriges skönaste möbler.

Det som skiljer oss från våra konkurrenter är vår passion och selektion för våra möbler. Därför är varje möbel noga utvald och en slutprodukt av hög kvalité som säljs till vettiga priser. Allt har vi suttit, slappat och sovit i för att försäkra oss om att möblerna verkligen förtjänar titeln Sveriges skönaste.

Glädjande nog har arbetet lönat sig och vi vill nu dela med oss av kunskapen. Därför söker vi en marknadsföringsstudent baserad i Stockholm som har ett intresse för inredning och vill lära sig mer om PR och kommunikation.

Som vår PR och marknadsförings praktikant kommer du att ansvara och lära dig mer om delar av företagets digitala marknadsföring via sociala medier, relationsmarknadsföring med influencers, inredare och journalister.

Detta är en spännande och viktig del av företaget och en chans för dig att komma in i ett snabbt växande företag med olika uppgifter.

Under din praktik kommer du bland annat att hjälpa till med följande:

Dina superkrafter

 

Låter det som en kuslig beskrivning av dig? Skicka din ansökan till PR ansvarig på nevena@sweef.se.

 

Vi ser fram emot att höra ifrån dig! 🙂

 

 

 

 

//Sweefarna

# # # # # # # # # # #

16 oktober, 2019