Vår bjässe Mammuten är en lekfull modulsoffa som ständigt är på jakt efter en vågad och livsglad partner att dela sin vardag med. Gärna en ”borta amazing men hemma bäst”-kind of person. Nu har vår bamse hittat hem till fina Jannike Ebbing och hennes familj!
sweef-mammuten-modulsoffa-gra-sammet

Hemma hos Jannike eftersöktes en riktig myssoffa, gärna i en ljus kulör. Soffan skulle också vara flexibel och gå att flytta runt och bygga ihop på olika sätt. Mammuten levde upp till alla önskemål och blev hemmets nya stjärna.

sweef-mammuten-modulsoffa-gra-sammet

” Jag saknade att kunna ligga med benen helt utsträckta, så jakten satte igång efter en stor soffa som ändå kändes nätt. Då fann jag till slut Mammuten och blev helt förälskad.”

Läs hela Jannikes blogginlägg om Mammuten här.

 

 

 

 

//Sweefarna