Vi älskar att inspireras, oavsett om det är en mässa, resa eller restaurang så finns det massor med inspiration att hämta. Det bästa med inspiration är alla nya härliga designidéer som föds och som sedan kan inspirera andra. Men varför sluta där?

Vi har massor med inspiration på lager som vi gärna delar med oss av till er!

Hösten närmar sig och vi längtar verkligen efter att få inviga den med mustiga färger och material som lyxig sammet. Massor med ljuvlig sammetsinspo fick vi senast i Paris på hotell Saint-Marc som blandade mönster, träslag och sammet på ett spännande sätt. Vi föll extra mycket för de mjuka viskosmattorna – dream.

Skapa en liknande oas hemma och kolla in våra mattor här.

Varje rum hade sin egna karaktär med starka mörka kulörer på väggarna, möbler i sammet och dova ljuskällor som skapade en parisisk elegans. Det här hotellet andas verkligen Art Deco och vi älskar det.

Get the look med våra fina soffor och fåtöljer i sammet här.

I matsalen fanns mjuka kökssoffor i mörkgrön sammet, wow. Vi har själva länge velat designa egna kökssoffor och äntligen finns dessa snyggingar i vårt sortiment. Check it out!

 

Thank you Paris!

 

 

//Sweefarna