Nöjda kunder betyder allt för oss och glädjande nog bjuder både recensioner och betyg på massor av kärlek.

Personen som dagligen jobbar för att denna positiva trend ska hålla i sig heter Kim Hedemyr och skriver Kundansvarig på visitkortet.

Kim älskar att inreda med jordiga toner i sammet där favoriterna är beige, brunt och orange. Hon drömmer även om sköna uppvaknanden i vår lyxiga kontinentalsäng Zebran!

Vi slog oss ner med detta energiknippe för ett samtal om magiska atmosfärer, favorittyger, och drömmen om en hästgård långt ifrån civilisationen.

sweef-sang-zebran-gavel-sammet-mintgron

”Wow! Här vill jag jobba!”

Vad pysslade du med innan du började på Sweef?

Jag jobbade som projektledare på en eventbyrå som ordnade massor av event, releaser, konferenser, företagsfester och liknande, både i Sverige och utomlands. Det lärde mig att ha mängder av bollar i luften samtidigt, vilket var grymt bra träning för det här jobbet.

Under den här tiden pluggade jag även projektledning på Berghs för att slipa kunskaperna ytterligare.

Hur blev du intresserad av möbler och inredning? 

Det har växt fram mer och mer med jobbet här på Sweef. Allt började med att jag var på jakt efter en soffa men hittade ingen jag gillade tills jag snubblade över bäddsoffan Grizzlyn på nätet.
Jag åkte till showroomet för att kolla in den och kände direkt att: ”Wow! Här vill jag jobba!”

Två månader senare dök det upp en jobbannons och då sökte jag direkt.

”Det går alltid att tigga gos från kontorshunden Pims”

sweef-sang-zebran-gavel-sammet-mintgron

Vad tilltalar dig med att jobba på just Sweef?

Atmosfären! Den är otroligt skön här på Sweef, vi är som en enda stor familj som alltid ställer upp för varandra. Det är också en väldigt kreativ miljö vilket är ovanligt att hitta ute på arbetsplatser. Det fattade jag tycke för direkt.

Jag gillar även att det är korta beslutsvägar, vill vi ändra på något gör vi det direkt utan långa, tröttsamma processer.

Sist men inte minst finns det få saker som slår ljudet av små tassar på kontorsgolvet från vår kontorshund Pims. Så fort man behöver kan man alltid tigga lite gos från henne!

Hur skulle du sälja in Sweef till en kund som övervägde att gå till en konkurrent?

Titta på vår kundnöjdhet! Vi har en väldigt stor skara som är otroligt nöjda med våra produkter och service. Skälet är att vi är ett mycket personligt bolag som alltid tänker utanför boxen och gör allt för att ta hand om våra kunder.

”Zebran är perfekt för att skapa en lyxig hotellkänsla i sovrummet” 

sweef-sang-zebran-gavel-sammet-mintgron

Vilken Sweef-möbel är din favorit?

En av mina solklara favoriter är sängen Zebran som jag tycker får för lite fokus. Det är en riktigt skön säng som man kan anpassa utefter sin egen stil genom att välja färg, storlek, material och gavlar.

Du kan till exempel beställa en Zebran som matchar någon av dina andra möbler från oss!

”Alla som går härifrån ska känna att de gjort – eller kommer att göra ett tryggt val”

Hur är din stil som möbelförsäljare? Vad kan kunder förvänta sig när de träffar dig?  

Jag är en energidriven person som älskar att både ge och få energi, så de kan förvänta sig att jag kommer att leverera till 100%.

Sen så tycker jag väldigt mycket om människor och försöker se till att alla får en personlig upplevelse när de kommer hit – en extra touch i soffköpet helt enkelt.

Alla som som går här ifrån ska känna att de gjort eller kommer att göra ett tryggt val – genom att välja Sweef.

Hur ser din egen inredningsstil ut?

Den är under ständigt utveckling kan man säga. Något jag är förtjust i just nu kan åka ut om ett halvår. Därför försöker jag hålla mig till neutrala färger när det kommer till de större möblerna och går loss på detaljer istället.

Jag gillar att jobba med accentfärger som poppar beroende på årstid eller vad man råkar vara sugen på. Stilen just nu skulle jag beskriva som marockanskt bohemisk med jordnära färger, beige, brunt, orange och lite guld.

”Grizzlyn har helt sjuk slitstyrka vilket passar mig eftersom jag har två katter”

Har du själv Sweefmöbler?

Japp, jag har bäddsoffan Grizzlyn i sammet. Den är otroligt slitstark vilket passar mig utmärkt eftersom att jag har två katter hemma som gärna försöker klösa på den. Sen har jag även en sänggavel, men vill såklart ha allting!

”Jag skulle vilja ha en stor hästgård långt ifrån civilisationen”

Om du hade haft obegränsat med kapital, hur hade ditt hem sett ut då?

Då hade jag köpt en stor hästgård långt ifrån civilisationen! Jag är ju en gammal hästtjej som tävlingsred under flera år samt en stor djurvän i allmänhet. Så massa hästar, katter, hundar, grisar och kor skulle jag ha.

Det skulle såklart finnas personal som sköter om dem så att jag bara kan gå omkring, mata dem, få kärlek och leva loppan.

Och eftersom man får drömma fritt så skulle jag även ha en lägenhet i Italien eller södra Frankrike när man vill komma bort från kylan och få lite stadsliv.

Vad planerar du att införskaffa härnäst i inredningsväg?

Jag är sugen på att byta matbord så jag sneglar lite på Rådjuret i valnöt. Är förtjust i den runda foten som är ovanlig – och skitsnygg.

”Varenda dag är lajbans!”

Vad vill du att ditt legacy här på Sweef ska bli?  

Mitt mål är att alla, både anställda och kunder ska känna sig sedda och hörda. Jag vill bidra till en energifylld atmosfär där alla bara går runt och tycker om varandra.

sweef-sang-zebran-gavel-sammet-mintgron

Sitter du inne på någon god Sweef-historia?

Det händer så mycket hela tiden så jag kan inte komma på nåt specifikt. Varenda dag är lajbans!

 Dold talang?

Ingen! Måste man ha det?

//Sweefarna