Myssoffa, Netflix and chill kandidat, hängsoffa – kärt barn har många namn. Vi kallar den Mammuten. Ett simpelt namn för en komplex soffa som både kan se ut och bli precis det du väljer att den ska vara.

Det finns dock en regel, en mycket viktig sådan. Proper tebjudning och rakryggat häng hänvisar vi till andra modeller- här gäller avslappnat mys.

Hemma hos Annica och bostonterriern Stitch eftersöktes en mysig och flexibel gigant som samtidigt skulle vara tålig. Soffan skulle erbjuda gott om sittplats, kännas lyxig men också funka för vovven. Mammuten i vår lättskötta ribbade polyestersammet ”Mood” blev därför det självklara valet och den passar perfekt!

sweef-soffa-mammuten-sammet-silver-modulsoffa-annicaenglund

”Jag ville verkligen ha en hängsoffa, man ska kunna slappa i den. Inte sitta stelt och propert utan här ska man bara mysa och kunna slumra till utan problem.”

sweef-soffa-mammuten-sammet-silver-modulsoffa-annicaenglund

Läs hela Annicas blogginlägg Mammuten om här.

//Sweefarna