Stram, skarp och kaxig är vårt senaste rovdjur modulsoffan Hajen. Det är soffan för dig som hajar möjligheter, uppskattar flexibilitet och är en fena på att slappa med stil. För dig som vill simma lugnt och följa strömmen finns andra alternativ…

Oavsett om du är i behov av något petit eller har ett slott att fylla går Hajen att vända, vrida, bygga och ta isär precis som du önskar. Det är bara att ta fram Legobyggaren i dig!

Se alla moduler här.

 

Visste du att Hajens stoppning Lazy Foam först utvecklades av NASA på 70-talet för att förbättra komfort och fungera som stötdämpare för deras piloter. Då kunde de känna sig extra trygga haj up in the skhaj.

Den tryckavlastande stoppningen formar sig naturligt efter kroppen och håller samtidigt formen utan att säcka ihop. Hajen är ett bra alternativ till den som föredrar stram elegans utan puff-behov men som ändå vill ha en soffa som är skön att sjunka ner i. Haj five på den!

 

Läs mer och beställ Hajen modulsoffa här.

 

 

 

Hajdå och trevlig helg!

 

 

 

//Sweefarna

 

# # # # # # # # # # # # #

26 april, 2019