Design- och inredningsnörd med erfarenhet av e-handel

Arbetsuppgifter och ansvar

Som online merchandiser kommer din huvudsakliga uppgift bestå av att säkerställa att Sweefs produkter presenteras på rätt sätt i våra kanaler.
Detta via produktinformationshantering, fotografering och optimering av hemsidan.

Ett urval av dina arbetsuppgifter kommer att vara:

Är det dig vi söker?
Älskar du, precis som vi, inredning och e-handel? Är du en driven stjärna som lockas av att jobba i ett tillväxtbolag med stora ambitioner? Är du kreativ som tusan och bara älskar att dra fram kameran och sen fixa i timmar för att skapa de bästa bilderna?


För att lyckas i rollen söker vi dig som har:

Som person är du ansvarstagande, har ett strålande humör och älskar att ta i där det behövs. Du drivs av att kämpa som ett team och gör alltid ditt bästa. Ingenting lämnas åt slumpen.

Varför Sweef?

Sweef är en e-handel som öppnade i november 2011. Vårt mål är att genom en effektiv logistik, fokus på utvalda modeller samt låga omkostnader kunna sälja kvalitetsmöbler till oslagbara priser. Vi säljer endast möbler vi själva älskar och kompromissar aldrig på kvalitet vad gäller stoppningar och tyger.

Vi är ett glatt gäng som alla lever Sweef-familjen. Vi stöttar varann, utvecklar möbler ihop, brainstormar idéer och jobbar hårt som tusan. Att vara med på resan att bygga Sveriges skönaste ehandel tillsammans är en ynnest och vi vill ha med dig!

Är ovan en spegelbild av dig?

I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Vi kallar till intervjuer löpande så du är välkommen att skicka in CV och personligt brev så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt.

Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

Du kommer att arbeta på vårt kontor på Drottninggatan i Stockholm.

Välkommen med din ansökan till emma@sweef.se

 

 

 

//Sweefarna

# # # # # # # #

15 mars, 2019