Vi kickar igång det nya året med att utöka vår valnötsfamilj med fler modeller. Nytt för i år är både nättare hallmöbler, matbord och stolar med influenser från Asien. Den nya serien genomsyras av ett elegant och tidlöst hantverk som kan gå i generationer.

sweef-valnot-tramobler-bank-kladhängare

Ett lyxigt välkomnade står både vår bänk Hjorten och klädhängaren Kronhjorten för. Perfekt att hänga helgens outfit på eller varför inte skapa en mysig sittplats med kuddar och en varm fårfäll.

sweef-valnot-tramobler-kladhängare

Vår nya klädhängare Hjorten med detaljer i flätat återvunnet anilinskinn har en smal siluett vilket passar utmärkt i stor som liten hall. Går att förvara både tjocka vinterjackor och skor på. 

sweef-valnot-tramobler-bank-kladhängare-matbord

Vi passade också på att testa den nya serien ute i snön vid vackra Smedsuddsbadet i Stockholm. Här dukade vi upp till fest och lät inte kylan stoppa oss. För en sekund glömde vi nästan bort att vi satt mitt på isen en kall vinterdag.

sweef-valnot-tramobler-bank

Att våra fyrbenta vänner testar komforten är minst lika viktigt som att vi själva gör det. Kanske upptäcker de något vi helt missat. Vår kontorshund Pims med vänner provsatt här vår nya bänk Hjorten.

Upptäck alla våra möbler i valnöt här.

//Sweefarna