Varje dag skickar vi spännande beställningar till vår fabrik som våra kunder har valt ut. Vår största önskan är såklart att det som beställs både är efterlängtat och blir precis så fint som kund tänkt sig. Dock är vi medvetna om att det dessvärre inte alltid blir så. Kanske är hörnet där drömsoffan skulle få plats helt plötsligt för litet eller i värsta fall har en fraktskada skett.

De möbler som av olika anledningar returneras oss vill vi ska kunna glädja någon. Det kan vara en udda färg, vara uppbyggd med delar från trasiga soffor eller ha en liten fraktskada. Dessa möbler säljer vi därför ut till ett rabatterat pris. Vi tror inte på principen att slänga eller förkasta minsta defekt utan snarare tanken att det alltid finns något för någon. Detta sparar både pengar i plånboken och miljön på onödigt svinn och kanske finnes också drömsoffan!

Se gärna vår Blocketsida.

Se gärna våra tillgängliga specialvaror på lager.

 

 

 

 

 

//Sweefarna

 

 

# # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #

2 januari, 2019